Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 27 March 2014

Dine in at Johnny

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo pretty people............
Ini kisah Sabtu lepas ...... Aku dengan Diana terjah Setia City Mall...
Selepas hantar dan pinjam buku kat perpustakaan-raja-tun-uda-shah-alam ,
kami terus menuju bulat ke sana .......... Sampai ja terus beli tiket wayang dulu dan 
memilih Divergent untuk tayangan hari tersebut......
So lepas ja beli tiket terus cari food court !
Memang lapaq gila time tu .......... Tapi food court dia macam mahal sikit...
dan tak berbaloi ja rasa nya kan......... Cari punya cari ,
Last-last terjumpa restoren yang bernama Johny............
Nama omputeh sekali masuk makanan Thai... 

Nendia restoren Johny ......... :) 

Masuk ja terus tengok menu...........
Khusyuk gila study menu kan ???????

Sneak peak menu yang ada......... :)

At last aku pilih nasik goreng nenas! Rasa dia memang marbelous ok ?

Ais krim vanila...........

Tomyam!..... 4 benda ni ada dalam satu set, termasuk ice water....
Harga dia RM9.90 ja....... Murah kan.... :)
Makanan Diana tak sempat nak snap ..... Dia makan lebih kurang gak dengan aku....

Orang ramai restoren ni tapi time ni sebab dah pukul 3 lebih memang agak lengang......
Steam boat pon adoooo.......


Sapa nak try boleh lah pergi ke Restoren Johnny.........
Ada lagi cawangan lain , kalau nak tau boleh lah layari laman web Restoren Johnny....
Ok bye semua .......... 


33 comments:

  1. erk, nasi goreng nenas? xD ade steamboat ke, sedapnyaaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah makan ye ?? sedapppp tauuu

      Delete
  2. nanti nak cubala makan kat restoren ni...
    slalu tengok ramai jer orang.. tu yg x jadi masuk tu..tp Lieya dh ckp sedap..boleh la terjah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pegi la try kak.... sure puas hatiii :)

      Delete
  3. murah tu RM9.90 nasi, tomyam, air krim dan ice water..tapi tom yam tu cam kureng je..mana isi nyer :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tomyam mangkuk kecik ja JM ... hikhik... tapi sedappppp gila JM!

      Delete
  4. johnny familiar ngan steamboat la lieya..
    next time cuba steamboat plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betollll tu kakkkk.. :) nak try la nantiii

      Delete
  5. salam. kalau la dekat sy pun nak try makan kat situ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam... next time kalau dtg semenanjung try la johnny :)

      Delete
  6. walaupun selalu ke sini tapi masih belum masuk ke Johnny lagi...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bawak ash dan papa nya makan kat sini ye kak :)

      Delete
  7. Lieya, johnny ni adalah one of my favorite restaurant...steam boat kat sini memang best...

    ReplyDelete
  8. kt penang pun ada mr. johnny ni
    xnah nak masuk pung
    tgu lieya banjer ok x haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak el... :) nanti saya belanja hikhik

      Delete
  9. lum pernah masuk johnny..eh murah lah..nampak sedap lak tu..

    ReplyDelete
  10. buat review filem divergent kak lieya please hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. kak pi la pekena sekali... tomyam dia rasa mcm yg kat pdg besaq kak :)

      Delete
  12. wahh murahnya.. nie nak cuba nie ^_^

    ReplyDelete
  13. sedapppppnya. da la tgh lapooo ni. keke

    ReplyDelete
  14. kat alamanda putrajaya pun ada lieya tapi kita tak berapa minat..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. anim minat makanan korea ja kan.. heheheh :)

      Delete
  15. Tengok tomyam tu yang tak tahan tu kak.. Meleleh... >.<

    ReplyDelete
  16. Sukkkkaaaaa steamboat Johnnys.. Lieya mai lah area KL boleh belanja akak mkn johnnys..
    lepas tu nnt akak belanja Lieya goreng pisang pulak na.. hhehehhehe :p

    ReplyDelete
  17. wah.. sedapnye tom yam.. tak pernah try lagi makan kat sini..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart