Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 26 March 2014

Dua jiwa akhirnya bersatu &_^

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people...........
Tajuk bukan main lagi kan.... saja nak buat gempak hikhik.....


Nak habaq anak saudara saya yang lelaki dah boleh balik ke rumah....
Hari tu kan masa dia dilahirkan dia terlampau kecil (1.7kg)...
So kakak dia sorang ja yang boleh balik ke rumah....
Dia dok kat hospital hampir sebulan jugak lah ....
tapi alhamdulillah dia dah pon dapat pulang...........
Tak sabaq nak jumpa dengan anak saudara yang lelaki ni.. Irfan Rizqi
Masa balik kampung awal bulan 3 yang lepas dapat jumpa dengan Areesya ja...

InsyaAllah Labor Day ni dapat lah jumpa dengan yang sorang lagiiii....


Amin..... bye semua !

14 comments:

  1. mesti tak sabar lieya nak peluk cium kan..alala comelnya keci keci

    ReplyDelete
  2. alahai comey2 nye..kecik2 je diorg..
    cepat balik cepatttt..diorg sure x sabar nak tgu lieya balik tu

    ReplyDelete
  3. comel come comel, napkin tu sama dengan Ash lah lieya...

    ReplyDelete
  4. Puas hati sekali keluaq dapat dua sekali gitu bonus lagi bila dapat lelaki sorg pompuan sorang...syokkkk...

    ReplyDelete
  5. yeaayyy!!!tahniah..kembar comel

    ReplyDelete
  6. Alahai comelnya mereka berdua.. Ihihi! :D

    ReplyDelete
  7. Si kakak dah buat tanda 'yay!!!' tu. Sama happy gak :D

    ReplyDelete
  8. Salam Khamis Lieya..macam kembar aje gambar tu..

    ReplyDelete
  9. oo kembar..akhirnya dapat balik umah..

    ReplyDelete
  10. cepat besar yer sayanggggggg ;)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart