Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 1 August 2013

MAJLIS BERBUKA PUASA WITH OFIS MATE

Assalamualaikum..
Anyeong haseyo beautiful people...
Kelmarin Liya ada habaq nak pi buka buasa at
Seri Malaysia Hotel kan ?
So hari ni nak kongsi lah photo yang
berjaya di snap semasa menjamu selera...
Makanan semalam memang best giler
sampai teringat-ingat rasa mcm nak pi lagii. ^_^
Liya dan kawan-kawan sampai kat sana
dalam pukol 6.45 ptg mcm tu.
SO masuk ja ke dalam terus snap pic ..
Sementara orang tak ramai kan.
Jadi amek pluang la untuk snap banyak-banyak..
Ok now tanpa membuang masa ,
sila lah enjoy the pic makanan2 yang sedap neh yer,

Aneka jenis kerabu yang di susun kemas . ^_^

Aneka jenis ikan masin dan telor masin.  yg ni xmakan pon semalam :(

ulam-ulaman dan pembuka selera (sambal tempoyak, sambal belacan, cabai budu dan cabai kicap)


yang ni pon kerabu jugak. depa susun comel-comel

yang ni kerabu yang di letak kat dalam periuk tanah ..


yang dalam glass ni my feberet. sedap gila!
Aku makan almost 5 glass ^_^
SEDAP!!!!

Puding buah-buahan ni pon sedappp

Kek swiss roll dan puding.. Feberet!

Aneka pencuci mulut .. buah-buahan langsung tak sempat nak makan ..

kuih muih.. yg ni pon jamah sikit ja... too bad.. :(

Kuih muih lagiii... 

Karipap langsung xsempat makan... :(

Yg ni sayur kundur masak lampung... tak sempat rasa jugak.

Sayur lodeh . ambik ja tapi xmakan pon :(

aneka bubur pon tak sempat makan...

Comel kan deco diorang nii

Ni kawasan luar pulak.. ^_^

Yummy yang ni paling sedap!
Ayam , daging, kambing bakaq ..

Mee bandung ^_^

Tengok dah pon penuh meja.
Ni meja geng opis. 
Geng site belah belakang .. 

Yang ni tuan belog yg memang kaki makan ...
Tengok bdan la.. ekekek.

Yg ni anis.. my fren.. ^_^

Yang baju pink tu anak tokey besaq kita,
Dia lah yang belanja kami semua sua mulut ja.. ^_^

anis dengan kak nurul .. pon sibok dok amek gambaq... ^_^

Selesai.... tapi memang dok teringat lagii la.
serius rasa macam nak pi lagiii..
Sapa lah nak belanja aku ni. hehehhee

Ok lah setakat ni saja yer.
Thanxx for reading!!! 
bye!




16 comments:

  1. wowww aneka juadah ni..
    sayang kalo gi bufet gini tapi tak sempat rasa..
    nak rasa sumer cam tak mapu plak nak sumbat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai... posa2 ni perut jadi sempit . tak leh nak sumbat byk2.. huhu

      Delete
  2. sedap ye.mknanan dia,murh pun murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela... memang murah.. awak dtg sini la kalo nak makan. haha

      Delete
  3. looks yummylicious, tiba2 akak terliur... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap gila kak . Saya dok edit pic ni sambil dok telan air liuq ja. hehhehe

      Delete
  4. banyaknya..rasa macam semua nak makan..hehe comel2 ja hias

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, bukat stkat cantik di pandang tapi sedap di makan ^_^

      Delete
  5. meriah sungguh hidangan kat situ..paling suka tengok menu pencuci mulut tu haaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencuci mulut tu paling feberet kak. puding dlm gelas tu plg sdp

      Delete
  6. waaa semua nampakk sedappp hehe. and the way they decorated the foodie pun cantik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, pndai ja diorg ni decorate utk menarik hati customer.

      Delete
  7. ape bende warna warni dalam gelas tu? dessert erk?

    ReplyDelete
  8. Wahh..masakan selera kg..puas hati makan kalau ada org belanja kan heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah JM. Depa amek konsep masakan indon la JM. Memang puas hati la. especially puding tu. Asyik teringat2 ja

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart