Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 14 August 2013

HAPPY GHOST THE SERIES

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyooo everyone....
Hari ni hari raya ke 7 dan saya masih lagi bercuti.. heehehhe
Syok je kan time raya cam ni lah leh cuti lama-lama..
Dok memasak tiba2 adik bukak tv7...
ada cerita hantu yang lawak gila...
tajuk Happy Ghost 3...



Memang tergelak terbahak2 la ...
Sejak ceta korea dok femes lanii..
cerita cina dh kurang tengok..
Hari ni ja tengok tu pon sejak sekian lama...
Itu pon secara kebetulan....
Ceta Happy Ghost ni ada 5 siri....
Cuba2 cari dalam youtube ada soooo
Liya share kat sini...
Kot2 ada di antara kawan2 yang nak tengok.... ^_^

Happy Ghost 1


Happy ghost 2

Happy ghost 3

Happy ghost 4



Happy Ghost 5


Selamat menonton yer kawan-kawan...
Saya pon nak sambung tengok niii... 
bye!

P.s : ada yg tak dak subtittle kalo sapa pandai cakap cina senang la hehheee..
utk siri yg ke 4 esok ada kat tv7 pkoi 1.30pm.. ^_^

6 comments:

  1. haha. dah pernah tgk ni kt tv3 dlu. tp xigt yg siri brapa. tp mmg gelak sakan tgk dgn adik. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah memang lawak sgt2. dok makan nasik smbil tergelak nasib baik xtersedak.. ^_^

      Delete
  2. ini cerita masa akak kecik2 dulu, wah, cuti lagi ek? syiokknyer.... ai is jeles... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahn kak ceta lama ni. hehehe.. yelah kak. saya salu kalo time raya memang cuti sakan. balas dendam sbb hr biasa susah nak cuti . huhu

      Delete
  3. wah..siap bg link tu. Baalik kang saya tengok! wink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok ceta sj kang susah lak baik bagi link sng kawan2 nak tgk jugak. hehehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart