Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 19 August 2013

Segmen : Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

32 comments:

  1. Thanks LVJ sudi singgah and follow Blog Santai..senang-senang datang lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r most welcome. TQ sebab sudi dtg membalas kunjungan ^_6

      Delete
  2. Salam kenal & selamat hari raya,thanks sudi kenal2 saya :)
    done follow :) #541

    ReplyDelete
  3. singgah here n follow back dear ;)

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welkem kak. liya dlm poses dok berjalan2 ke blog kawan2 lain ^_^

      Delete
  5. Hai. selamat malam. singgah dari segmen yang sama :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hii.. tq singgah kt sini. dh follow awak juga :)

      Delete
  7. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslam . Tq sebab sudi dtg ke blog sy :)

      Delete
  8. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
    #550

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi singgah sini,, done follow awk jugakk ^_^

      Delete
  9. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear singgah sini,, done follow blog itah juga.. ^_^

      Delete
  10. dr segmen sm.. dah folo sini.. sudi2 folo fiza yer..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow fiza jugak :) tq sudi dtg sini

      Delete
  11. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq invite ,, insyaAllah klo ada masa saya join ^_^

      Delete
  12. Singgah dari segmen yang sama, dah follow sini dah sblm nie..
    baru hari nie berkesempatan nk bw.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp dear betol tu. kite pon dh follow awak ^_^

      Delete
  13. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  14. As salam..maaf lambat balas kunjungan.

    Salam perkenalan

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart