Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 30 August 2013

SNSD SOO YOUNG PHOTOSHOT FOR DOUBLE M 2013 NEW COLLECTION

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty ladies..
Kenal Soo Young tak ?
Ala ahli kumpulan Girl Generation.
Baru-baru ni dia terpilih menjadi model untuk
Koleksi terbaru dari DOUBLE M .
Soo Young terpilih menjadi model untuk koleksi ini
selepas dia di lihat menggaya kan brand ini
semasa majlis perkahwinan Sunye , Wonder Girl.
Beg yang sama telah laris di jual di sebab kan Soo Young...
So nak tengok tak ?
Okey jom kita enjoy picture tanpa berkata apa-apa...























Cantik kan beg dan eksesori dari DOUBLE M ni..
Kalo nak tau lebih lanjut boleh terus ke laman web DOUBLE M
DOUBLE M ni adalah produk keluaran Korea ^_^
So sapa peminat korea ni jom2 pakat beli.
Tapi mahal lah sikit ..
Paling murah pon dalam RM300 lebih selepas di convert,
Tak mampu lah walopon peminat KPOP and KDrama yang tegar ^_^

Ok Bye!

source :www.wonderfulgeneration.net/

8 comments:

  1. ahli GG yg paling cantik dan paling fiza suke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dia memang cantik! akak suka semua sebab semua pon cantik ^_^

      Delete
  2. cantik rambut dia!!
    jeles nk color tu tp xleh color..huhu
    hitam menawan..pujuk hati ..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai shurah la boleh la mewarna rambut ^_^

      Delete
  3. Cantik..I like the collection...look simple but classy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhh ... betul tu tapi hrga dia lah mahal sikit ^_^

      Delete
  4. iqa x minat girl generation neh. tapi adik iqa suka. lagu2 dia best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. memang pon best lagu. dulu akak pon benci gak dgn depa ni tapi skrg suka plak ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart