Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 18 August 2013

BERAYA WITH SI COMEL

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo kawan-kawan sekelian ...
Eh tak habes lagi entry pasal raya ?
Terjumpa beberapa keping gambaq Liya bersama 
dengan si comel sekelian... ^_^
Masa buat entry INI terlupa plak nak include pic2 ni.
Si comel yang di maksud kan tu adalah sepupu-sepupu kiter yg bawah umoq...
Di sebab kan ayah kiter ni anak sulong so ,
sepupu-sepupu semua kecik-kecik lagiii....


Di muka kan dengan adik paling comel kiter ...
TOTOI SPARKY ^_^

Mak kiter yang comel... ^_^


Ini Haikal... Darjah dua..
sangat-sangat pemalu...
Kat sekolah tak kawan dengan perempuan..
Dulu masa kecik nakai gila2.. 
tok wan dia ada kedai runcit dia suka amek teloq ayam 
baling ke lantai... 
bila mai dah besaq macam ni.... 
Jadi pemalu ... orang cakap dgn dia tunduk ja tak tengok muka..
Sebab malu.,. heeheheee

Yang ni Iman..
Umo 5 tahun ka 4 tak pasti ...
Dia ni dok ngadap tab ja 24 jam..
anak kepada cik la...
Umah dia kat Johor


Yang ni plak adik kepada Iman , nama dia Imran.
comel ni tapi kuat meragam...
Bukan senang leh dukung dia sbb dia tak mau kat 
sapa-sapa kecuali mak dia ja...
Umo dalam 2 thun kalu tak salah..

Yang ni plak adik Haikal..
Umo 3 thun kalo xsalah...
Nama dia haziq... 
Time mak dia mengandong kan dia, 5 bulan baru sedaq 
dia ada kat dalam pewut. hehehheee
Yang ni plak Harris..
Harris ni pemalu jugak niii...
Tapi bila dah kenai dia mau la ,,

Yg ni sorang lagii.. Hakim , abg kepada Harris.
Dia suka mai bertandang kat umah kami...
Kalo mai tidoq memang tak mau balik...
syok sebab kat umah ni kakak banyak.
Tapi bab merajuk no 1..
pantang silap sikit dia mula la nak bebai..
Ni amek gambaq time pi Aloq staq cri kasut rya aku..
Time raya dia pnya belagak sombong la 
pasai ada ramai kawan-kawan terus tak amek gmbaq dengan dia..


Yg ni bunga yang mekar di pagi aidilfitri...
Comel kan.... 
okey lah.. stakat ni ja kot membebel .
Nak pi masak kuah lodeh nak buat lontong plak lepaih ni..
Bubye,,, ^_^



6 comments:

  1. meriah kalau ramai budak2,kan..

    ReplyDelete
  2. iqa minat kucing jugak.kucing iqa nama dia Acik@Abang. ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak memang minat kucing gila2. kucing anggap mcm adik sniri :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart