Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 October 2013

AIDILADHA 2013 DAY 1

Assalamualaikum.
Anyeonghaseyo pretty people...
Semalam tak banyak sangat ambil gambar Raya.
Makanan yang ada kat umah pon tak sempat nak snap-snap..
Family photo pon tak da untuk kali ni.
Tapi tak pa, next year pulak la kita ambil gambaq ok ?


Ni kiter with mak kiter  ^_^

Ni plak kiter with adik bongsu ... ^_^


Yang ni masa pergi beraya umah Nurul ^_^

Ni waktu petang.. Model untuk blog kiter Xin Ling ^_^
Dah besar pon . makin besar makin kurus macam mak dia.. 

Ni mee basah yang di ambil masa makan umah boy friend adik ..
Yang ni ja la yang dpat snap..
Kalo ikut kan semalam tu makan macam-macam kot..
Nasik jagung, nasik minyak sapi, ketupat, rendang , kuih raya dan macam-macam lagi.. 

Ni satu-satu nya kuih raya yang sempat di buat .
Biskut raya yang wajib buat setiap tahun ...
Hari ni satgi nak balik umah tok kat Kuala Nerang.
Depa buat kenuri korban untuk family semua.
So satgi mungkin akan snap pic banyak-banyak!!
Okey bye for now sayang - sayang sekelian..


15 comments:

  1. wah..ada kuih raya jugak ye...smlm tanpa baju raya...sob..sob

    ReplyDelete
  2. hahaha...Perdana Menteri melawat kawasan sambil makan! haha :D

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. nak beraya dengan family.. jeles tau tgk gambar akak ni :(

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya Qurba Leiya..mmaf zahir n batin :-)

    ReplyDelete
  5. wah meriah yer sambutan raya di sana...

    ReplyDelete
  6. sedap nampak mee goreng basah tu.. meriah sambutan raya lieya.. :D

    ReplyDelete
  7. ada gak kuih raya..akak satu kuih pon takde ni..
    selamat hari raya lieya..sakan benor beraya..

    ReplyDelete
  8. sempat nya bergambau. wahh pakai baju kurung. hana tak pown. langsung tak ada semangat raya. haihh

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya Aidiladha :)

    ReplyDelete
  10. ader kueh raye tu.. slm aidil adha lieya...

    ReplyDelete
  11. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

    ReplyDelete
  12. aah da lain da Xin Ling:) besar da dia ye,hee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart