Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 9 October 2013

ASTRID MENDUA

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Suka lah lagi ni especially tang ayat
 " Kau tega melepas kan aku  "
Kalo tengah frust ni sure meleleh-leleh ayaq mata aku.
Satu timba pon rasa nya tak cukup ... cewah-cewah..
Bohong pait !
Okey jom-jom pakat-pakat dengaq lagu ni...






Best kan kawan-kawan lagu ni... 
Bye !_!

23 comments:

  1. suke lagu dia album dulu tajuk "jadikan aku yg kedua" hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bes ke . kiter tau dua ja lagu dia hehe

      Delete
  2. lagu-lagu dia banyak yg syok... :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sekali sekala kan hehehhee.. tapi tak da kaitan dgn diri pon... ^_^

      Delete
  4. Sya pnh dgr lagu dia yg pemes satuje..sllu nynyi kecil masa masak2..hehe

    ReplyDelete
  5. Aik separauh aje boleh dengar Lieya..tak sempat nak menjiwai..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke.... hehee... nanti cari kat youtube ek pastu terus donload :)

      Delete
  6. dah dengar dah lagu ni.. memang sedap.. sedih je bila dengar lagu ni , plus suara Astrid ni memang boleh meruntun jiwa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betollll.. suara dia tu lain dari yang lain kan.. :)

      Delete
  7. owhh patut pown kita nie soulmate kan? haha hana pown minat gila lagu. sedih pedih. padahal tadi masa kerja asyk nynyi lagu nie. mcm tahu2 je akak nie. haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kan kak dah cakap kan.. hehehehe... lagu ni memang sedih sangat2... :(

      Delete
  8. lama tau k.el x dgr lagu2 ni
    hahah nama astrid tu ada makna x
    mcm nak taruh kat next bb woooooohoooo haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa.. xtau la kak el ada makna x macam xda ja hehehe

      Delete
  9. ala...satje..tak dan nak feeling2,hehe

    ReplyDelete
  10. owwhhh..lgu astrid rupanya ni =) sy ada juga suka lgu dia yg dlu..mmg best, nk2 suara dia..ha3 layan je, bukan sng orang laki nk suka lgu prmpuan..ptt la ramai sgt tgok blogger yg letak lgu ni kt blog =)

    ReplyDelete
  11. first time dgr lagu dia.. and nama ni huhuuu.. :P

    ReplyDelete
  12. mcm pernah dgr nama die hihihi aefa kdg2 layan lagu bukan tau tajuk pun.. men dgr je. hihi.. tp.. kalo korea, smpi kasut penyanyi tu pun aefa take note hahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart