Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 October 2013

AWAN HITAM

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Tadi , masa on the way pegi beli makanan,
aku nampak awan hitam dah mula berarak ..
Memang conform hujan lebat akan mencurah ke bumi.


Terus ambil handphone and snap pic,
Padahal tengah drive hehehe..
Tapi tak pa sebab jalan lengang so boleh lah capture the moment.

Sekarang ni memang musim hujan...
Sesetengah umah kat Kedah dah pon masuk ayaq..
Kat Perlis ni tak dengaq ceta lagi la...
Kalo bah pon tak pa.. sebab..
Tak yah pi keja... tapi yang leceh nya kena cuci umah..
Esok-esok insyaAllah kiter akan kongsikan gambaq
masa banjir beberapa tahun lepas.
Ok bye!

4 comments:

  1. hana paling takut nak tengok awan hitam. trauma pada sesuatu. sangat. alahai. :')

    ReplyDelete
  2. Pnh skali rasa bnjir.naik takat lutut ayaq tu..tu pun dah cukup kelam kabut angkat barang2..huhu

    ReplyDelete
  3. hujan lebat tu.. bahaya kalau banjir..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart