Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 11 October 2013

BERCASUAL DI MALAM HARI

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beuatiful people..
Sungguh-sungguh tak dak mood hari ni sebab tak dak ayaq!
nak minum ayaq banyak pon takut dan minum ayaq berkopi pon tak berani.
so duduk lah kamu mengadap komputer ni tanpa berbuat apa.
Cuaca pulak memang terik hari ni dan rasa dahaga tu hanya Allah saja yang tahu...
Anyway bukan nak cerita yang ni pon tadi kan dah cerita kan
Nanti orang jadi muak pulak dok baca , ye dok ?
Actually , malam ni kan ada satu majlis apa entah .
Dan entah sapa yang organize tapi di pendekkan cerita adik kiter
yang ke 2 tu di jemput kat tempat tu dan yang paling -paling best nya
boleh bawak family dan jamuan di sediakan..
Ha Cik Mah ni laju ja kalo bab-bab makan , jangan main-main.
so dress code untuk malam ini adalah CASUAL..


Gambaq kat atas ni contoh pakaian casual. tapi kita takkan pakai macam ni kan . hehe.
Kalo pakai macam ni terkejut habeh la orang kampung ...
Baju memang dah ada dalam kepala dah pon so..
Malam ni maybe lewat-lewat sikit lah baru nak online dan blogwalking segala..
To my beloved adik +asha hana+Sally Samsaiman+Vee Lea 
dont miss me too much ... Phewwwww... 
Ok bye .nak habaq tu ja .. !_!

P.s : Ada artis jemputan jugakkk ya a auw..!

27 comments:

  1. melaram abis lah cik lieya kita nanti
    nti review ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da melaram pon kak pakai buruk ja hehe

      Delete
  2. waaa cantikk bajuu..tp cekci ler..hihi..kang kena ligan dengan penyapu oleh ayah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha memang dah tentu dah kena kalo pakai cm ni tapi kalo letak jacket atau cardigan dan pakai dgn suaq memang comel lah

      Delete
  3. wahh sronok nya akak !!! nak follow. haha amik gambau banyak2. nak nengok. hehe semoga majlis baik2 saja. :)

    #xnak rindu kat akak pown. hhehe gurau saja. :P :P

    ReplyDelete
  4. kak, jangan lupa ambil gambar, bagi zizie jeles.. hahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu amek sikit ja zizie sbb xsyok [pon

      Delete
  5. eh.. asha hana, sally samsaiman tu adik beradik betol ke..? baru tahu... patutla smua minat korea.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. so funny bukan lah . adik beradik dalam dunia blogger ja ^_^

      Delete
  6. amik gambo.. nak nengok cne rupa casual ala2 owner blog ni lak.. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa,,, xda apa sgt pon awak entry ni propa ja lebih padahal majlis kecil kecilan ja

      Delete
  7. sape...? sape...? sape yg nak rindu kat akak...hahaha...ok, joking!

    sila mkn cover sikit kak...anda sedang berdiet...eheee...sally takpe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suruh dia bwak sudu dlm entry WW akak tu haa.. :P

      Delete
    2. sudu apa nya makanan pon tak da. so sad!!!

      Delete
  8. Takda maknanya nak rindu akak. Waakakaka. Jk! :P Nanti hapdet kat sini tauuu, nak tengok akak pakai apa :D Sbb vee pn ada dinner casual satgi, tak tau nak pakai apoo. Yang kat ats tu mmg tak ler kennnn.. Hehehe.

    ReplyDelete
  9. nak tengok baju kak lieya pakaiii...

    ReplyDelete
  10. jangan lupa update pasal majlis tu ye..nak nengok family kak sekali,hihi :)

    ReplyDelete
  11. Enjoy yourself dear..baju tu cantik...kalau guna 3 pieces ok..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol guna 3 pieces memang lawa., ^_^

      Delete
  12. best la makan makan..i like it too..mesti awak nampak gojes tonite :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart