Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 20 October 2013

BIHUN SUP DAGING QEBAU

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty people....
Amboi ketaq habeh tangan aku ni sebab lambat makan..
Selalu nya okey-okey ja makan lambat pon..
Maybe sebab hari ni mengemas keluaq peloh banyak kot..
Pasai tu la jadi ketaq habeh.. 
dok taip ni pon jari ketaq heheehee.. tapi tak pa still gak nak menulis..
Hari ni makan bihun sup daging qebau .
Daging qebau dengan lembu ni rasa nya qebau ni macam kurang lemak kot...
kata pi lah kan sebab nampak mcm kurang lemak ja tapi tetap ada lemak.
Makan bihun sup ujan-ujan ni memang best,
Sedaq-sedaq dah dua pinggan pon aku hentam...
Punya lah tak sedaq kan ... ^_^
Well apa-apa pon cakap saja kalo tak dak gambaq tak best kan ....
Ok bye!


P.s : Ujan-ujan camni line internet pon kacau bilau.. 
Dok tunggu nak upload gambaq pon berjam!_!

13 comments:

  1. hari ni mak nana buat sup tulang.hee..memang sedap dapat makan panas2 time ujan2 ni,heeee

    ReplyDelete
  2. ermm sedapnya..kegemaran saya juga tu sup-sup..tak pernah la makan daging kerbau..nak juga rasa :)

    ReplyDelete
  3. Sodap tu haii. Mkn masa panas. Pergh! Yummy yummylicioussss <3

    ReplyDelete
  4. terlihat sedap sangat... hehe

    singgah malam kat sini ^^

    ReplyDelete
  5. amboihhh sedap na hampa makan hehe

    ReplyDelete
  6. Mintak sikit.. Hehe.. Hujan-hujan ni makan apa pun sedap.. :-)

    ReplyDelete
  7. sedap tu bihun sup utara.. nak sikit.. hihi..

    ReplyDelete
  8. daging kobau buat steak pun sodap...

    ReplyDelete
  9. daging kerbau sedap ! ayah selalu beli kat mydin. hana mula2 ingat daging lembu ke kambing ke kan. rupanya kerbau. haha tp terliur tengok bihun sup akak. fav hana !

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart