Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 October 2013

BOBBI BROWN FOUNDATION


21 comments:

  1. hana tak pernah pakai foundation. sesekali tu teringin jugak nak jadi gadis normal kan. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. segan lah akak. kang muka nampak pelik kang orang gelakkan hana pulak. haha :D

      Delete
    2. cari la yg sesuai dgn kulit hana :D

      Delete
  2. nasib aku ni lelaki.. kurang maintenance sket hahahaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki pon boleh gak nak pakai hehe..

      Delete
  3. menarik ..umi tk pernah pakai ..mesti cantik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu umi,, umi comel2 cm ni pakai foundation bertambah comel..

      Delete
  4. tak mampu nak pakai bobby brown..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeeee.. kiter pomot ja tapi xpakai gak bobbi brown ni.. xmampu...

      Delete
  5. Bobbie brown punya product simply the best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ek bobbi brown. kena beli gak nanti :)

      Delete
  6. fiza pun hari2 pakai foundation, tp tak tebal.. nk tutup2 parut jerawat..

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kak pon xpernah. tapi teringin nak pakai.. :)

      Delete
  8. akak tak pernah lagi mencuba pakai jenama bobby brown ni.. selalu akak pakai yang jenama biasa saja..

    ReplyDelete
  9. MAC punya pun best kan...kurang berminyak ^_^

    ReplyDelete
  10. Kita pernah guna bobby brown lieya...tapi kejab aje coz macam tak sesuai..last-last guna maybeline jugak..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart