Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 October 2013

CATALYST MEXORIA

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people.. ^_^
Semalam kan kakak kiter balik mai umah untuk raya.
Dia bawak balik sekali dengan supplement yang dia beli tapi dia tak makan.
So kami adik beradik berebut-rebut lah ambil 
supplement tu dan hasil rebutan itu kiter dapat 
Catalyst Mexoria dan VCO catalyst ! 
Mesti semua pernah dengar kan tentang dua produk ni..
Setelah bertanya kepada En. Google,
banyak jugak lah khasiat yang akan kita dapat bila kita consume 
dua produk ini ^_^



Jom kita tengok khasiat Mexoria dulu yer.. 

1. Mengatasi masalah senggugut.
2. Melancarkan perjalanan darah haid dan mengatasi keputihan.
3. Memulihkan tekanan sebelom haid.
4. Mencantikkan kulit.
5. Meningkatkan serta memulihkan sistem peranakan.
6. Masalah bau badan.
7. Mengencangkan payu dara.
8. Menguatkan otot-otot faraj
9. Menyepitkan faraj
10. Menghilangkan bau faraj.
11. Mencegah bakteria pada faraj,
12. Memulihkan tenaga syahwat.
13. Mengecutkan rahim.
14. Menghilangkan bau badan dan mulut.
15. Menyingkirkan toksid.

Mexoria ni kena ambil 1 sachet sehari dengan menuang ke dalam mulut.
Pastu minum la dengan air.. Rasa dia macam asam-asam jambu cam tu.. ^_^
Mexoria ni seeloknya makan 2 bulan straight lepas tu makan time perlu ja.

Harga : RM40 .

Ini bukan nak jual tau just info ja ... hehehehehehe.. K bye..
Next entry : VCO

(autopost)


4 comments:

  1. akak pernah dengar produk catalyst ni.. kawan akak pernah makan VCO dia dan memang elok katanya..

    ReplyDelete
  2. Kak Erin dulu jadi wakil jual catalyst ni.. Sekarang ni jual treenea VCO.. Sama juga fungsinya..Kak Erin sendiri amal makan VCO ni.. Memang lawaslah setiap hari.. Badan pun jadi ringan saja.. VCO boleh buat macam-macam.. kalau nak pakai macam minyak rambut pun okay utk hilangkan kelemumur.. Sapu pada luka dan sebagainya..

    ReplyDelete
  3. elok tak akak pakai nie? hehe nak kena tahu nie. ^_^

    ReplyDelete
  4. aefa baru pernah dgr produk ni hehe.. ubat pon malas nak mkan ari2 ni pulak nk amal supplement.. hihi

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart