Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 28 October 2013

COKLAT LADY BIRD

Assalamualaikum...
Anyenonghaseyo beautiful people...
Nak tunjuk coklat comel yang wrap dengan bentuk lady bird,
Coklat ni beli dari Langkawi... 
Kakak Gunawaty yang belikan sebab dia pergi kursus kat sana Sabtu dan Ahad lepas.

Mesti ada certain people yang dah tengok coklat ni kan..
Sebab Anis kawan seofis kiter dah pon buat entry pasal coklat ni..
Tak kira lah kiter pon nak buat jugak sebab memang dah niat nak 
tulis pasal coklat ni sebelom tu lagi cuma tak boleh nak transfer gambaq ni ja..
Kalo kawan-kawan nak tau , kiter tak pernah pergi Langkawi.
Even sekali pon padahal dekat sangat pon Langkawi tu dengan umah.
Jeti nak pi Langkawi pon dalam 15 minit cemtu ja dari umah.
Yo lah dulu-dulu kecik-kecik ayah jenis tak bawak anak berjalan.
Pastu bila dah besaq nak pegi sendiri tapi tak sampai lagi hajat tu.
InsyaAllah tahun-tahun akan datang..
Sebelom pi ke Pulau Jeju kena pi Pulau Langkawi dulu ye dok ?
Bye!!

24 comments:

  1. Haa.. Baru je nak ckp, akak ni sama office ngan dia kee. Hihi. Homei, homei mcm Vee. Hahaha :P

    ReplyDelete
  2. dulu masa dok setinggan selalu carik ladybird kat padang..time tu kecik-kecik la...
    sekarang ni jgn kata ladybird..padang or hutan pon jarang nampak...sume hutan batu jew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol.. susah nak jumpa ladybird skrg ni huhu

      Delete
  3. ehehe..lama tak tengok coklat ni. bila beli pun bagi kat anak buah je

    ReplyDelete
    Replies
    1. anim xsuka coklat ke ? kiter pantang nampak coklat makan memanjang ^_^

      Delete
  4. macam pernah nampak.hihi...nana pun tak pernah ke Langkawi kak..biasa da tu dengar.tempat jauh2 pernah g.yang dekat dengan rumah pun tak pernah g :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheeee... kan.. yg dekat tak pegiii tapi yang jauh kalut2 ja nak pegii

      Delete
  5. How come kita termiss this chocolate..nway comel aje lieya..sayang nak makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel raudzah bagi budak2 makan ni depa suka la :)

      Delete
  6. 1st time sy tgok bungkusan coklat yg mnrik cmni =) inshaa'Allah nnti pergi la kak..Langkawi ni best..pnh jga pergi kesana skali

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehhee.. tu la kena pegiii gakkk fais oi pasai dekat sgt org lain smua dh pi kak ja xp lagi

      Delete
  7. haha mmg comel... selalu akak pergi langkawi mst nmpk coklat ni tp tak pernah beli.. sokmo beli coklat hok besaq2 ja sebab gerammmmmmmmm esp. DAIM.. xoxoxo

    ReplyDelete
  8. kalau sy la da dekat camtu..mau tiap minggu trun langkawi tuh..hehehe
    anywy coklat ladybird tu mmg comel nak makan pun tak sampai ati..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahaa.. tiap minggu parok duit la ena.. kalo selalu2 pegi mesti jemu

      Delete
  9. LOL...satu opis dgn kak hannis..? hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. la baru tau ka? kesian ... hakhakhak ^_^

      Delete
  10. Comey cekelat tu.. Kak Erin pun biasa makan.. Kat Langkawi banyak cekelat.. Nanti Lieya pi Langkawi mesti borong cekelat tau.. :-)

    ReplyDelete
  11. aku pun prnah beli coklat ni, yg bentuk bee pun comel juga.. hehe ;)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart