Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 9 October 2013

CPUV 11

 Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people...
Sebenar nya CPUV ni dah melekat beberapa hari lepas.
Dan ramai jugak yang dah buat entry utk ini.
Kiter ni bukan apa , dok tunggu chipsmore ni banyak hari dah 
tapi tak muncul-muncul. last-last hari ni baru timbul...


so CPUV ni dah tentu la dari Chipsmore .
Depa ada buat mcm contest gak.
Cara nya kena daftar dan main game pastu kena beli biskut chipsmore utk dapat kan nyawa.


Tq nuffnang dan chipsmore sebab bagi iklan ni kepada saya ^_^
Bye !


17 comments:

  1. hehe..tula kadang asyik keluar follow me imotiv tu je :)

    tahniah ye kak,moga stay lelama iklan chipsmore tu^-^

    ReplyDelete
  2. wahh..nice....cik siti tak perasan plak ada tak chipsmore ni dalam blog...huhu

    ReplyDelete
  3. Wowww..dah 11 tu =) tahniah kak..smoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  4. tahniah..boleh lar belanja pizza...hahaha

    ReplyDelete
  5. tahniah.. fiza ader iklan nie tp x masuk dlm cpuv sbb pengunjung fiza skit.. sbr jela...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. tahniah.. murah rezeki kamu.. :D
    saya masih tertunggu2 lagi.. bila la agak nyerr huhuuu..

    ReplyDelete
  7. wahh ALHAMDULILLAH. ramainya update pasal cpuv. tp kenapa ramai dapat cpuv dr chipsmore. hana punya dr sony. hehe

    ReplyDelete
  8. rmi blogger yg dpt byk nuff termasuk lah k.el hehe jap nak update n3

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart