Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 19 October 2013

CPUV 14 DAN 15

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people...
Dapat CPUV ni dah lama...
Tapi baru hari ni dapat buat entry pasal ni.
Dok kat umah susah komputer selalu sangat kot hank.
Serabut pedai nak buat editing tu jadi malas....

 Ah terlupa nak tutup jumlah.. haha,, tak pa bukan banyak pon kan tayang pi lah sekali sekala.
CPUV kali ni dari Guess Jean dan Guess Watch,,

 Tapi yang timbul di kala ni hanya lah Guess Watch ja.
Yang Guess Jean tu agak-agak time awal-awal pagi kot muncul.
Pastu tak muncul pah kesut pon...
Depa nak pomot jam depa yang baru ni..
Comel la kan... Jam guess memang comel-comel belako.
so kalo sapa-sapa teringin just click kat iklan tu dan cari store locator
yang ada juai jam yang comel macam kat atas tu...

Once again thank you nuffnang for always giving me the opportunity!
Saranghae nuffnang.. ^_^

12 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart