Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 23 October 2013

CPUV 16

Assalamualaikum,,
Anyeonghaseyo people!
Yay hari ni CPUV baru melekat lagi..
Dari Talent Corp Malaysia....


Sebelom ni ada gak dapat dari Talent Corp ni.
Memang masyuk lahh kalo dapat CPUV dari depa ni...
TQ Talent Corp dan Nuffnang sebab bagi lagi CPUV kat Liya ..

SFCF ni sebenaq nya adalah Career Fair.
So sapa-sapa yang nak mencari kerja tu boleh lah pegi kat sini..
Okey bye!

21 comments:

  1. tak da lagi rezki kita kat situ he..tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah lieya :) nanti kita tolong penuhkan tabung ye

    ReplyDelete
  3. jelousenye... kami x dapat lagi tak pa aja aja faitin hannis... hihi perasan kan

    ReplyDelete
  4. tahniah akak~~ aefa tak pernah dpt yg ni..

    ReplyDelete
  5. bestnyer... anne x pernah lg dapat cpuv ni.. huhu..
    akak, bf kiter kim salam.. haha..

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILAH.. rezeki akak. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..tahniah kak...:) tak tau apa kaba nuff nana tu,tak boleh nak bukak website dia...kat blog pun xmuncul..huhu

    ReplyDelete
  8. congrat congrat
    pasni banjerlah k.el ea
    jgn lupa taw haha

    ReplyDelete
  9. tahniah dear.. mama pun dapat juga ni.. hihi

    ReplyDelete
  10. tahniah.. seronok ngk kwn2 dpt.. bila la turn fiza...

    ReplyDelete
  11. Vee tak pernah faham benda berkaitan iklan ni .. .;__;

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah =) tahniah kak..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart