Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 25 October 2013

CPUV 17

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beaitiful people..
Alhamdulillah , rezeki hari Jumaat...
Dapat lagi CPUV untuk kali yang ke 17..

 CPUV kali ni adalah dari Golden Screen Cinema (GSC)
Kali ni GSC mempromosikan filem yang bertajuk 
THOR the Dark World.
Filem ni memang tak asing lagi bagi mereka-mereka yang minat 
kepada filem bergenre action dan klasik macam ni...

So apa tunggu lagi Jom ramai-ramai pegi ke GSC 
dan tonton ceta ni... 3D pon ado...
Kalo beli GSC Combo 3 atau Large Signatire Combo 1 
boleh dapat Keychain Hammer dengan harga RM2 ja!

Once again thank you Nuffnang dan advertiser sebab bagi 
CPUV ni kepada Blog Lieya Von Jay ^_^
Byeee

23 comments:

  1. Tahniah lieya...rezeki alhamdulillah (^_^)

    ReplyDelete
  2. tahniah kakak sayang :)

    #cerita thor best. haha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...tahniah akak:)

    ReplyDelete
  4. kita pun dapat CPUV yang sama
    Tahniah Lieya

    ReplyDelete
  5. taniah akak,sudah klik en nuff :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah lieya.. akak dah klik tu tadi.. :D

    ReplyDelete
  7. wowww..thor plak =) he3 tahniah kak

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart