Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 14 October 2013

CPUV KE 12 & 13

 Assalamualaikum.
Anyeonghaseyo beautiful people.
Yay! pagi tadi check Nuffnang nampak ini suke suke suke.... hoorey!!
Buat syok lebih plak macam lah org lain tak dapat kan.. dush! tumbuk muka sneiri...

 CPUV yang ke 12 adalah dri Nestle Drumstick!
Nestle Drumstick buat peraduan untuk "hunt" Nestle Drumstick Freezer untuk dapat kan code.
Hadiah pon lumayan jugak. Sapa-sapa yang berminat boleh lah join ^_^



CPUV yang ke 13 pulak dari Sunsilk!

Pomot Shampoo Sunsilk Hair Fall Solution, 10x less hair fall!
Sapa-sapa yang rambut dah luruh sampai nampak kulit kepala tu ha syampoo ni memang sesuai


Tq Nuffnang dan Advertiser for this CPUV...
Till then meet again!

10 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart