Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 24 October 2013

DUIT FREE LAH KONON..

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Ada ka dalam dunia ni orang nak bagi duit free kat kita ??
No no no . Kecuali lah awak tu anak yatim, orang-orang tua,
orang-orang yang memerlukan boleh lah orang bagi derma.
Ni tiba-tiba hantar email macam kat bawah ni ...
Geram ja aku nak balas Fuck You !
Tapi sabaq ja lah ... Aku ignore ja email-email yang muncul selang sehari ni..
Menyampah dan macam bodoh ja takkan la 
orang buta-buta nak percaya benda ni kan...
Never ever!!!!

 One milion pound nak bagi kat aku..
Mabuk betol la kan .... tak dak pasai aku nak percaya.... 
Never Ever..
Kalo kat yahoo pulak konon-konon tinggai wasiat la.
Gila ka apa tak kenai kita tiba-tiba nak tinggai wasiat..
Memang sah mental pecah.
Okey nak habaq ni ja ... Bye!!

P.s : Mesti hampa pon pernah experience macam nk kan kan kan 

31 comments:

  1. hahaha..
    orang gila tu semua kak..
    abaikan.. ingat kita ni bodoh sgt ke nak percaya benda tu..
    kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah dia yg bodoh hntaq email mcm tu :)

      Delete
  2. bodo ade ke org nak derma mintak nama n ic.. pi cari sendiri la kat umah kebajikan ka umah orang2 tua ka ade gak pahala

    ReplyDelete
  3. memang banyak e-mail spam macam ni... hu hu hu...biasanya akak ignore jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha betol kak saya pon ignore tapi saja hari ni pura2 naik angin hehe

      Delete
  4. slalu terima...just delete..haha

    ReplyDelete
  5. Wowowowo.. Sabaq kak.. Huhuhu. Perkara mcm ni biasalahh. Nasib baik kita tak mudah percaya, kalau yang mudah percaya tu habis laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahaaa.. kak saja ja buat2 emo... xdak keja punya pasal cm ni lah

      Delete
  6. k.el pun pernah dpt email mcm ni
    nak dpt betul2 xdelahhh haha
    so berangan je dpt duit mcm tu
    ekekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la berangan ja . sapa percaya memang bodoh tapi nak kaya cepat

      Delete
  7. Amboi kayanya smpai nak derma duit kat org tu..nmpk sgt nipunya kan?..ish..ish..

    ReplyDelete
  8. haha bole pulak macam tu ya? rm100,000 nak bagi..nampak beno nipunye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh silap..1,000.000 hehehe memang mentel org tu

      Delete
  9. experience xpenah tp penah baca blog org yg kena mcm ni

    ReplyDelete
  10. harus berhati-hati dengan email cam ni

    ReplyDelete
  11. pernah juga akak dapat email spam macam ni lieya.. akak terus delete saja.. bahaya jika kita mendedahkan kepada mereka..

    ReplyDelete
  12. biasa dapat emel camtu...spammer jerk...delete ..malas nak tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,, tula saja2 hari ni kasi havoc sikit :)

      Delete
  13. hahaha salute la akak. memang pown. hana pown tak caya. ada tu hntr dekat no phone. haihh rimas jadinya -_-

    ReplyDelete
  14. hm selalu dapat email macam nih. Rimas pulak rasa..

    ReplyDelete
  15. hihihii..sy pun penah kena jugak tapii buat bodoh jee. .penah geram sgt sy balas bahasa melayu kat dia...hahahaaa...nice blog..:)

    ReplyDelete
  16. Mesej sebegini berlambak dekat email Mieya. Malas nak layan + sakit mata memandangnya

    ReplyDelete
  17. hahaha..
    buleh pakai kot tu.
    ce cek blik
    mne tahu
    meng loteri..hehehe :)
    spamming email mmg mng duit sokmo :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart