Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 9 October 2013

EH! SAMALAH!

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people..
Tadi masa dok saja-saja dok cuci mata kat 1 website 
yang jual eksesori yang sama macam artis korea pakai kan,
aku pon terkejut apabila come accross one of the pic .. 
Nak tengok ?? Nak ? Ok meh nah tunjuk..
.
.
.
.
.
.
.
.mesti ja nak buat surprise kan .. 
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
Ha. Comel kan ??? Seriously tak sangka akan sama dengan dia ni.
Tapi muka plak tak berapa jelas so tak tau lah dia ni sapa...
Maybe kumpulan beast kot sebab barang-barang lain semua nya 
kumpulan beast yang punya. ^_^
Eh kena tempek gambaq sebagai bukti gak ni yang betol-betol sama.
Kang orang cakap tipu plak kan hehee.. 

tengok kat tangan kiter hehehee,,
tak dak gambaq lain dah tak jumpa gambaq lain so letak gambaq ni ja..
Tapi yang kiter punya tu warna dia lain sikit.
Ok Nak habaq ni ja.. papai.. ^_^

25 comments:

  1. ohoo berjodoh barang pula yaaaa.. hahaha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaa... tapi tak suka sangat pon laki ni, macam laki yang nyanyi trouble maker ja .. kan ?

      Delete
  2. ya la cam sama awesome!!! beli kat mana yer?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahaha.. kan kan .. teruja ai! sebenaq nya kan sally kak dah buang gelang ni tetiba pakai balik sebab jumpa gambaq ni hahaha gedix!

      Delete
    2. hahaha...x boleh blah...pakai blk sbb Korea tu! hihi...Beast! :D

      Delete
  4. comel tu.. akak suka juga pakai aksesori macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pon suka yerrr... sama lah kita kak :)

      Delete
  5. ecece..sama dengan retis korea lagi tu,heee....

    ReplyDelete
  6. haah la lieya..sama la. janji ek? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia meniru kiter la anim... :) xjanji dgn dia sebab tak suka dia

      Delete
  7. sama kak =) cuma susun atur warna je lain..cantik gelang ni..bentuk tengkorak kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan. kak memang obses dgn tengkorak hehe

      Delete
  8. kaler dekat2 sama cuma susunan je lain,kan

    ReplyDelete
  9. best! akak bg la nama website.. hihi :)

    ReplyDelete
  10. cantik..kita punya banyak yang dah rosak..selalunya putus coz sangkut sana sini..ganas ..he..he

    ReplyDelete
  11. cumel tp nad xsuke sgt pakai gelang hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart