Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 13 October 2013

ENCIK MIMPI - RINDUKANLAH

Assalamualaikum.
Anyeonghaseyo pretty people.
Pernah dengaq lagu ni dak ?
Pernah ? Belom ? Tapi lagu ni memang best.
Terngiang - ngiang kata -kata nya.
Yang belom dengar boleh ja tekan kat bawah ni okey ?


Tengok videoklip ni kan walaupon hanya lukisan ja tapi mampu membuatkan
aku menitiskan air mata... :(
So so sad okey... Tapi lagu ni memang best!! 
Ok bye . nak habaq yang tu ja ^_^

18 comments:

  1. quota internet sgt mencemburui sally :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas la...sbb sally sorang je yg pakai...tgk la nanti...bila2 dah pakai semakfong ke..baru on TM..tp TM byk poblem la kak!

      Delete
    2. time poblem tu kasi maki sama depa hahahhaa.,.

      Delete
  2. syok! suara dia sedap. btw kak, lawa gambaq baru?? hehe. mata lawa. sempat lagi saya ni. hahaha! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan memang sedap suara dia! mata tu sebab eyeliner kalo x memang kecik ja. hehe

      Delete
  3. Layan lagu sedih memlm ni..jiwang2..larg tdoq termimpi2 nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. saja ja layan sebab best kan.. ^_^

      Delete
  4. ehehehe , okei3 , CP dgr yer , tak pernah dgr lagik ...

    ReplyDelete
  5. Huhuhu... jiwang tul lagu ni, layan... tp video clip dia cute. :)

    ReplyDelete
  6. hana pernah dengar. sangat best :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan hana best tapi video kat atas tu memang sedih gila kot

      Delete
  7. suara EM ni best. hihi.. lama dah follow die kat youtube. tp lagu ni baru dgr hekhek

    ReplyDelete
  8. 1st time dengar, best! video dia pun best, sweet je part bagi bear & halau meow tu :) tapi sedih...last2 suami dia pergi selamanya...hukhuk....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart