Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 22 October 2013

FOREVER AND EVER DIOR

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people..
Hari ni nak kenalkan satu perfume yang aku suka
tapi aku tak pernah beli pon... so sad...
Ok cerita nya cam ni.. Dulu-dulu kan.
masa belajaq la aku selalu pergi try perfume ni kat atas mall.
Masa tu kat KB mall lah..
Nak tau perfume apa??
FOREVER AND EVER DIOR..
Ada sesapa yang pernah pakai perfume ni ?
Kalo ada i memang jeles kat u ^_^

Ni lah gerangan nya yang menjadi idaman kalbu... 
Bila nak dapat tak tau lah...
Selalu beli perfume celebrity ja murah sikit..
Kalo designer mau RM200 ++ yang paling murah.. 
Yang ni kalo beli kat ebay rasa nya dalam RM300++..
Tak mampu ! gigit jari lah kalo dapat beli..
(Oh my god , tak cover langsung diri tu papa kedana)
Okey cerita ni kat hampa-hampa semua ja orang lain bukan tau.. ^_^

Top notes :
Freesia , Ivy & Water Jasmine.

Middle Notes :
Almond Blossom , Rose & Geranium.

Base Notes :
Musk , Vanila & Nutmeg

Okey ?? Bau dia mengikut review pengguna adalah Rose yang heavy bercampor vanila musk!
I like.... Eh hampa ada tak perfume idaman tapi sampai sekarang tak dapat beli ??
Tulis-tulis kat bawah ekk.. Saja nak berpapa kedana bersama.. ehehehehe...

27 comments:

  1. saya pun papa kedana jugak, hanya mampu beli perfume Dubai je..
    bau sama tapi tak kekal lama.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli kat ebay la anne.. ^_^ murah ...

      Delete
  2. mahal tu lieya.. akak mampu guna perfume syahirah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perfume designer memang kak. kalo celebrity murah la..

      Delete
  3. teringin beli nina ricci. sbb botol die je.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol . botol dia memang cntik bau pon sedap gak

      Delete
  4. Kita peminat Estee Lauder (Sensuous) and Lovely (Sarah Jessica Parker). Dari dulu tak pernah tukar. Smell dia best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin gak nak pakai Lovely tu .. sebab ramai org ckap best!

      Delete
  5. all time favorite, Clinique Happy Heart :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mak cik kak la sally dia pakai happy heart jugakk.. ^_^

      Delete
  6. Alahai..Kita tak pakai perfume Lieya sebab tak tahan wangian

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainim macam mak kiter la. mak kiter bising kalo kiter pakai perfume banyak.. :)

      Delete
  7. Mahalnya harga dia.. hihi.. Ros tak de la perfume idaman lagi setakat ni.. yang berkenan, beli je. tapi harga yang biasa -biasa je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer setakat mengidam je lah ros, nak beli rasa nya lambat lagiii kot hehe

      Delete
  8. wahh pakai perfume mahal seyh akak. haha hana pakai murah je. enchanter paris dan mungkin sampai bila2 la pakai nya. sebab hana suka bau dia. sangat tahan pulak tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la hana yang ni kak memang x beli. mengidam ja. selalu kak beli yang celebrity perfume ja kalo designer memang tak. lagipon sebotol tahan setahun lebih.. memang xrugi kalo beli ..

      Delete
  9. haha..nak gelak sorang dulu..akak pun sama ..berangan jer pakai yg mahal2 ni..tp yg mampu yang murah dan yg sedang2 saja...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu kak. jom kita gelak bersama-sama hahahaha... tunggu kaya dulu la kak baru dapat beli..

      Delete
  10. warna pink la,lawa3 tapi mahal beno..tak mampu le eden..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaaahhh.. tak mampuuuu nak beli mampu gigit jari ja

      Delete
  11. mahal btol tu kak =) kalau sy fkir bnyk kali juga nk beli..mmg dia bg ke test perfume mahal2 cmtu?? sy stkat ni minat dashing n adidas je..kdang2 guna plyboy..tp smua tu mmpu beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. test curi2 la . sambil jalan sambil spray hahhaha. jahat . lagipon masa tu Kb mall baru sangat ja bukak so pekerja pon tak ramai masa tu. kalo mcm lani memang xleh dah kot.. ^_^

      Delete
  12. Akak mmg obses dgn parfume..dari sekolah lagi mmg dh start pakai parfume.. banyak sebenarnya fav parfume akak tp yg paling suka suka burberry body.. Eh lancome tresor midnight rose pun suka jugak..mmg terbaik!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon kak!! ada time gila tu dok tengok website perfume ja 24 jam... yang tresor tu kan ada gak kawan habaq kat saya bau wangi dan baca kat review dia pon memang wangi jugakkk,, ^_^

      Delete
  13. k.el pakai Enchanteur Paris jek hehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart