Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 29 October 2013

GATAI TANGAN

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people....
Hari ni 29 October kan.. Lagi 2 hari nak gaji dah!
Hoooooreyyyyy !!! Tapi kan sejak kelmarin ,
dah mula gatai tangan ehehehheheee...
Selalu macam ni , bila nak dekat masa gaji ja memang sure gatal tangan..
Betol ka sebab gaji atau memang kat tangan ni ada bakteria..
Sebab tu kot rasa gatai...
Apa-apa pon memang tak sabaq gila nak dapat gaji...


12 comments:

  1. Bestnya .. kami ni pulak awal2 dah bergaji .. kenalah tunggu bulan nov nanti .. uhuk3 (~_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa orang kerajaan nanti dapa bonus kami xdapat hikhik ^_^

      Delete
  2. Vee nak tlg menggatal tangan dgn gaji akak skali buley? Hahaa..

    ReplyDelete
  3. samala kita pun 2 hari g gaji hehe..tapi tangan tak plak gatai :D

    ReplyDelete
  4. Akak dah lama garu tangan yg gatai ni...26 dah gaji..dah siap shopping dah..hohohoho..tggu gaji bulan depan pulak..hihihi:)

    ReplyDelete
  5. best lieya nak dapat gaji.. dah lama akak tak dapat gaji..

    ReplyDelete
  6. haa..kak yang patut belanja nana ni,heeeee:)

    nasi kerabu satu!^-^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart