Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 25 October 2013

HADIAH GA DARI LIZA IZARA

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people.. ^_^
Liya menang GA by Liza Izara tempoh hari.
So sekarang ni Liya nak kongsikan hadiah yang Liya dapat... 
Sebenarnya hadiah ni sampai kat umah pada Hari Selasa tapi
sebab tak sempat nak update disamping internet kat
umah yang sangat down beberapa malam lepas so memang tak sempat lah..


Mesti kawan-kawan tak sabaq nak tau hadiah yang Liya dapat kan..
Hehehehhee.. Sebenaq nya Liya memang tak sangka akan dapat hadiah ni.
Masuk pon sebab Liza invite dan memang tak berharap pon akan menang.
Tapi alhamdulillah dah rezeki kan ... So menang lah...
Okey nak tunjuk hadiah yang comel tu yang Liya pakai kelmarin ^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Surpriseee!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tada !!!!

Cantik dak tudung kami ??? heehhehe
TQ so so much  to Liza Izara..
Kak Liya suka sangat hadiah ni.
Next time buat GA lagi okey .. heheheee...


17 comments:

  1. Alhamdulillah =) tahniah kak..

    ReplyDelete
  2. Wah santeknyewwww colour die...
    Tahniah yunk ^_^

    ReplyDelete
  3. Tahniah!!..memang cantik tudung tu..bertambah keayuan Lieya..:)

    ReplyDelete
  4. wah,tahniah kak,hee....mana shawl2 yg nana menang ga nana bg kawan je.hee...xpandai nak bershawl:)

    ReplyDelete
  5. ok cantik kaler biru so sweet :)..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah ... dear nampak cantik tau .. taniah dear ..chak!

    ReplyDelete
  7. Tahniah. Lembut je warna tudung tu

    ReplyDelete
  8. wahh seronoknya ! tahniah akak ! :)

    ReplyDelete
  9. Wahh, nice! Vee dulu pun ada menang shawl :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart