Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 10 October 2013

HAPPY BIRTHDAY TO MY SISTER ANIS!!

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Hari ni 10.10.2013 adalah hari lahir adik kiter yang ke 22.
Eh betol ka .. ah betol lah beza dia dengan kiter 6 tahun .
Dia lahir masa kiter tadika .
Pada tarikh 10.10.1991 , kiter pergi ke Sg Petani dengan cikgu tadika.
Naik keretapi , first time dalam hidup.
Lepas balik dari Sg Petani petang tu, balik umah dah pon ada baby..
Until now , kiter still ingat lagi wajah dia masa baby
even tak dak simpan gambaq pon.
Tapi gambaq memang lah ada kan.
Kecik-kecik memang suka reyau kuat sampai kan suara dia lani
dah jadi macam Ella dah.

Ni gambaq dia masa tadika lah. 
dulu dia tadika islam. so setiap hari balik dari tadika mesti hafal
perkataan bahasa arab yang cikgu depa ajaq sampai kan 
sekali dengan kakak-kakak pon terhafal sama..
Tapi kiter bahasa arab memang tak pandai.
Masa sekolah menengah dulu pon dapat D , hehehhe ..
Dia memang dari kecik-kecik suka membuli sampai lah sekarang 
asyik dok buli orang ja. 
Mangsa buli utama adalah aku. Ok xpa aku terima.
sebab bila dia membuli tu tanda nya dia baik dengan aku hahahha...
so redho je lah.... 


Sekarang ni dia belajaq kat UniKL..
Baru ja sem 2. Lama gak dok tunggu nak sambung degree tapi tak dapat.
Pernah belajaq sat kat MSU tapi sebab yuran mahal ,
PTPTN pon dapat sikit so mak pon panggil balik.
UniKL ok banyak la kalo bab kewangan ni..
Bulan-bulan dapat RM700 .
Bila dah habes belajaq dapat pulak diskaun utk bayaq pinjaman 
Tak macam PTPTN . cekik darah... oppsss.



Lastly kat sini kiter nak ucap kan ..... 
HEPPY BIRTHDAY ANIH ^_^
SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI. 
bye...




21 comments:

  1. cantiknyerrr adik awk.. mcm kakak dia jugak.. happy bday to her~~!!

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir kepada adik lieya.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah selalu..
    p.s: comel la adik lieya.. :D

    ReplyDelete
  3. masa kecik2 comel.. dah besar cantik...
    Happy Birthday Dear..
    awat lieya tak habaq nama adik tu.. haru lah kakak nih hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama dia anis la kak zaza... ^_^ ada tulis tu kak zaza nii kena pakai spek mata dah kalo mcm ni haha

      Delete
  4. epy besday anis!ceria2 selalu:)

    semoga dpanjangkan umur,dmurahkan rezeki dan sentiasa dalam rahmatNya..amin..:)

    ReplyDelete
  5. hepi besday untuk 'adik' yer...moga ikatan persaudaraan kamu berdua sentiasa segar dan saling menyayangi hingga akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  6. happy birthday Anis...May Allah bless...

    yeay! sally kakak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally tua setahun ja dari anih hahaha... :) nanti kak bawak anih pi jumpa dengan sally hokeyyy... ^_^

      Delete
  7. hb besday to her
    muka mcm copypaste haha

    ReplyDelete
  8. Ololoh.. sweetnyeee si kakak wish besday dgn si adik.. mcm teman dulu pun sengaja buat entri wish hepi besday kat si adik.. hu3.. saja nak dia hepi kan.. kalau adik hepi.. kita pun hepi.. betoi x..

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir wat adik kak lieya :) smoga jadi anak dan adik yg baik ye :D

    ReplyDelete
  10. happy birthday tp your sister..be a good grown up girl..

    ReplyDelete
  11. waahh hepi besday to dear sis pada sis. means adik akak la kan. hehe may ALLAH bless her till jannah. ^_^

    ReplyDelete
  12. muka sama hehe happy belated bday to her ^^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart