Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 19 October 2013

HAPPY SATURDAY EVERYONE!

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo my dear friends,,
Hari ni Sabtu dan merupakan hari pertama bekerja setelah bercuti selama 4 hari.. ^_6
So kerja macam tak kerja je lah hari ni sebab half day..
Sat sangat ja nak menunggu pukul 1 heheheeeee...
Kalo ikut kan hari ni ada kenduri kat umah arwah bapak saudara.
Tapi rasa nya tak dapat pegi kot sebab kepala ni asyik pusing-pusing ja.
Tak pening tapi rasa macam nak gelap mata macam tu.. 
Tak tau sebab apa.. Tapi start jadi macam ni pon lepas tertetak jari tu la . hehe...
So hari ni dok umah je lah tak pegi mana-mana pon.
Mak Datin dok message tanya nak mai Aloq Staq dak hari ni.
Tapi macam besa lah nak kalo tak pening pon hari ni dah pokai so memang tak leh pi,
Rehat je lah kat umah di temani kawan-kawan yang sudi temankan kiter ...
Tak pon tengok ja ceta Korea .. dah siap download dah pon..
cuma tunggu masa ja nak tekan play...
Okey lah bye.... zzzzzzzzzzzzzz

5 comments:

  1. hah. akk dwnload citer ape? haha :D

    ReplyDelete
  2. happy saturday! duduk rumah tgk citer korealah nampaknya hehhe

    ReplyDelete
  3. eh kak tertetak jari? ayah kawan nana terhiris jari jugak masa gotong royong korban,kena 20 jahitan.huhu...mujur xputus...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart