Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 10 October 2013

JALEPENO CHEESE POWDER

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people...
Hampa tau dak apa itu Jalepeno cheese powder ?
Tak tau ?? Tau ? Aha mesti ramai yang dah tau kan
sebab rasa nya semua orang pon penah makan...


Tada haaaa... yang kuning tu la...
So yummy tetiba jadi lapaq pulak . Adoi!!
Sebenaq nya Liya nak promot bisness kawan Liya .
Dia jual cheese powder ni ...
Ada sapa-sapa yang suka dan teringin nak beli ?
Harga dia murah ja... ^_^
200gram = RM12
postage = RM 6 (semenanjung) , RM9(sabah dan Sarawak)
postage akan bertambah jika beli lebih dari 500 gram. 
200 gram tu leh di katakan banyak la jugak.
Rasa nya makan sebulan pon belom tentu habeh hehehee...

Ha cam ni lah rupanya jalepeno cheese powder yang dah di pack.
So tak payah nak pegi KFC dah untuk makan cheesy wedges.
Wat seniri kat umah pon sodap...


Ni plak pandangan dekat ... boleh nampak kan kandungan
dan cara nak sedia kan serbuk cheese ni ...
Berminat nak beli ?? 
Boleh kol terus kat no kat bawah ni 

FAIZ : 013 - 2308448.

Kalo malu nak kol leh ja email.. hehe

nurinhusnina11@gmail.com

faizcheese85@yahoo.com


COD area : CHERAS.

Ok bye !_!



33 comments:

  1. teringin jugak nk beli.. nnt klu fiza nk order boleh la ambil no nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 .. anytime ja fiza sebab stock memang ada bnyk ^_^

      Delete
  2. Hukkk.. Nampak sedap, tp selera makan lari ke Perak. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. acena leh lari pegi perak lak vee.. oh demam betol2 hehehee. dekat sgt perak tu hah . kalo korea jauh la sikit. hehehe

      Delete
  3. the jalapeno cheese is so yummy hehe

    ReplyDelete
  4. Xyah g KFC le pasni yer.
    Bleh wat wedges kt umah je.

    ReplyDelete
  5. kuning dia menarik lagi tertarik gituu,laparnye rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol kuning tu cntik ^_^ menarik dan menambah selera

      Delete
  6. Wah..menarik menarik.. nanti kalau Kak Erin nak Kak Erin order yer..

    ReplyDelete
  7. cer akak kasi free je kat sally..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. free ekk ahahhahaa,, psl org punya kak payah la nak bagi kalo x sekilo pon kak boleh hntaq ^_^

      Delete
    2. akak beli, pastu kasi free kat sally..hahaha

      Delete
    3. nanti tunggu kak pegi sana dulu ekk hahhaha :)

      Delete
  8. lg mudah ni =) berminat la plak..kt Ganu xde jual ke?? kawan akak xthu ke pgedar kt Ganu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. order ja kt dia . dia ore kelate - ganu jugak tu.. ^_^ kat ganu kak xtahu la plak

      Delete
  9. akak pernah cuba yang kawan akak punya.. memang sedap rasa dia.. lebih kurang macam yang kfc punya..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. cuba jangan tak cuba yer kak farah :)

      Delete
  11. selalu pergi supermarket susah nak jumpa yg dlm botol.. ni dah jmpa & COD area cheras boleh lah akak order.. akak nak email dia sat.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kak email ja kak. anytime ja hehehe :)

      Delete
  12. Adik kat rumah selalu beli.. tapi kalau dia ada baru la ada mcm gambar kat atas tu hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni abg nya pulak la beli... jamu adik plak :)

      Delete
  13. Yummmm memang sedp terbaik la k.lia hehehe

    ReplyDelete
  14. yeszaaa.. yg ni lah yg aefa carik.. :D

    ReplyDelete
  15. alamak. terasa mcm nak makan kfc je nie. huwaaa. :(

    ReplyDelete
  16. matik diet iols hahaha
    tp mmg sedap

    ReplyDelete
  17. kawan kakak nana ada jugak jual tepung ni,senang.jimat pun jimat kan kak :)

    ReplyDelete
  18. ohh nama sos cheese KFC tu jalepeno chesse powder rupanya, teringin nak beli :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart