Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 27 October 2013

JAM GETAH JELLY

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people..
Hari ni nak tunjuk jam getah jelly yang baru ja sampai kat umah 
beberapa hari lepas ^_^
Jam ni memang sangat comel dan selesa di pakai ,,

Inilah dia jam getah jelly yang dimaksudkan ^_^
Comel kan.. kaler pink dan hijau muda..

Yang ni adik Su punya ..



Yang ni Liya punya .. comel kan ...

Apa pendapat hampa semua tentang jam ni ??
Jam ni actually adalah jam budak2 tapi orang dewasa pon boleh ja pakai.
Sebab kaler dia yang striking tu kan memang nampak sangat2 style..
Pastu ringan dan rasa macam pakai gelang ja..

Ok bye!!

9 comments:

  1. hana ada je kawan yang pakai jam mcm nie. comel je. biar kita dewasa tp perangai budak2. tak salah. nampak kiut what? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betollllll....... comel2 cam niiii pakai memang best... :)

      Delete
  2. ok jer.. fiza pun pakai jer jam yg kartun2 especially hello kitty..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... liya pon suka jam2 jenis2 kartun ^_^

      Delete
  3. comelnya.. akak paling suka warna pink tu lieya..

    ReplyDelete
  4. pendapat sally, kalau akak beli satu utk sally, pastu sally try pakai...baru boleh kasi pendapat..hahahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart