Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 October 2013

JOM BAKAQ LEMAK DAGING KORBAN

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Hari ni elok sangat lah start balik senaman.
Minggu lepas langsung tak buat almaklumlah tengah
dok asyik mahsyuk makan daging korban..
Mujoq lah tahun ni tak banyak macam tahun lepas.
Tapi jangan tak tau, lemak tahun lepas pon
tak dan nak bakaq lagi kot dah tambah plak lemak baru.
Tahun lepas naik 3 kg kot gara-gara daging korban ni.
Tahun ni plak tak sure sebab tak pi timbang pon .
Rasa nya ada gak kot naik dalam 1 - 2 kg..
Ok no excuse lagi. balik malam ni jangan dok wat malas lagi.
Wajib senaman.. !!


7 comments:

  1. No Pain No Gain Lieya...Good luck ya...

    ReplyDelete
  2. berat Ros pun naik dengan jayanya :0 hihi

    ReplyDelete
  3. betul la tu.. mggu lepas menu sume daging.. hihi

    ReplyDelete
  4. rajinnya senaman. hana sangat malas. kalau dulu rajin lah time belajar dekat kolej dulu. haha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart