Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 19 October 2013

KEGUNAAN SILICA GEL

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo dear friends..
Selalu nya kalo kita beli supplement, kasut , beg tangan dan lain-lain lagi,
kita mesti akan terjumpa paket-paket kecil yang mengandungi silica gel.
Selain mengekalkan kekeringan silica gel jugak boleh di gunakan
untuk perkara-perkara yang lain jugak.
so next time kalo jumpa silica gel, jangan terus buang ja tau..
Cuba praktikkan seperti yang di tulis kat bawah ini...
Sekian terima kasih ... Selamat mencuba ^_6

7 comments:

  1. eh..ada kegunaan jugak ye..hihi..ima slalu jumpa ni terus buang sebab dari kecik set mind yg benda tu racun.nanti termakan bahaya.so takut anak makan, asal jumpa je trus buang..haha

    ReplyDelete
  2. ooo..mun pun slalu buang je..hehe

    ReplyDelete
  3. LOL...ada kegunaan bnda ni..? hahaha...selalu kena buang je...straight lepas nmpk je terus kena buang! :P

    ReplyDelete
  4. fae nampak je benda ne terus buang hihi baru tau byk functions nya.

    ReplyDelete
  5. fiza pun selalu buang jer mende nie.. byk rupenye kegunaan dye..

    ReplyDelete
  6. selalu nana buang je.risau anak buah duk makan

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart