Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 October 2013

KEK + KFC = KENYANG PERUT SENANG HATI

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo ladies and gentlemen,
Late this evening, seorang supervisor telah berbesar hati membelanja
kami sepejabat makan kek dan kfc
sempena birthday beliau yang jatuh beberapa hari yang lalu..
Kami pon makan dengan pelahap nya sampai kenyang.
Walau bagaimanapon, sebelom menghentam makanan tersebut ,
aku telah berjaya men ' snap' beberapa pic untuk tatapan kalian semua.

Ayam KFC sorang seketoi..
Orang gemuk makan dua (tehehehee.. aku la tuuu ^_^)

Nugget dan cheesy wedges... 
Hentam amek ja tak kira sorang berapa..

Kek!!!! yay!!
Sedap kek ni kalo hampa nak tauu.
Fresh cream white chocolate...
Tak muak langsung , bagi aku la.. hehehhee..
(Pernah ke aku muak dengan makanan ?? mcm tak ja )
Selesai sudah dinner aku hari ni makna kata 
balik ni tak payah makan apa dah.. 
Kalo balik ni hentam lagi memang dasar perut tong .. ^_^
Byr for now.. 

29 comments:

  1. baru makan KFC jugak tadi, tpi tkde cheesy wedges. hukhuk

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. haha.. mcm ni lah org diet makan ... ^_^ esok sure naik 2kg

      Delete
  3. hamboi hamboi sedapnya depa makan. tak ajak pon nohh.. hahaha. alhamdulillah, rezeki ya kak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dan nak ajak la niena.. hentam tak nampak sapa dh . Len kali la niena hehhe

      Delete
  4. wahh daah lama tak makan kepcii nie. haha kek tu nampak sedap. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sedapppp... white chocolate. yummy ^_^

      Delete
  5. waaa kek + kepci nyummm rosak diet oooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni cheating day so boleh makan ^_^

      Delete
  6. dapnyeee..
    tbe2 nk g kfc plak ..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi beliiii suh sapa2 belanja... hehe ^_^

      Delete
  7. aduhhh serius lapar kfc tengok ayam nii..sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. tecian.. nak ajak makan pon dh habes uhuhu

      Delete
  8. arghhh!!! geramnya tengok cheesy wedges tu!! X)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. sabaq zizie nanti pi beli k.. ^_^

      Delete
  9. Yuhuuuuu....KFC..all time favorite ni Lieya..kita suka spicy tak suka yang original..at one time kita memang crazy about KFC..selang dua hari makan...paah--parah..sekarang dah diet sikit..tapi every month memang tak akan miss punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kiter plak tunggu org belanja baru makan. kdg2 kalo adik2 ajak p makan baru kiter pegii ^_^

      Delete
  10. feveret nana ni kak!adeh terliur nengok...kak...kfc satu box!heeeeee

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. aaahhh sedap especially kek tu.. ^_^

      Delete
  12. ar ar sedap n alhamdulilah org belanja, balik x yah makan dah... kenyang kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol betol. tapi smlm kami masuk angin sebab makan terlebih.. huhu

      Delete
  13. sedapnya ayam kfc.. kalau ada orang belanja akak lagi sedap ni.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol kak. kalo beli snri memang xsedap hehehe

      Delete
  14. perghhhhhhh ni yg xtahan dugaan ni
    cheezy ngan nugeet tu
    perghhhh mmg lau dpn mata
    hancuss diet..bedal tetap bedallllllllllll hahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart