Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 25 October 2013

KONG KAD

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people ....
Geng-geng pejabat kami akan start guna Kong Kad. 
Ini pon gara-gara komputer yang di linkkan ke pintu masuk tu rosak.
so memang tak leh nak baca time in and out kami la.
Bos la tak mau nak perbaiki awal-awal komputer tu.
Bila dah rosak teruk macam ni mau tak mau 
kena lah perbaiki jugak ^_^


Jadi dengan ada nya kongkad ni macam tak leh dah ja nak mai keja lewat.
Tapi lani memang selalu awai dah..
Kalo tidak pukoi 9 pagi baru nampak muka.. 
Bertuah punya pekerja kan..
Ok bye!

22 comments:

  1. Replies
    1. hahhahaa.. tak tau ar kak el. rasa nya 8.45 kot. hehehe :)

      Delete
  2. teringat pula masa zaman2 mula kerja dulu pakai punch card...he he he... now semua dah elektronik..tapi boleh per lieya...datang lewat tulis timing awal...tapi tak mo aih...tak baik lagu tu kan... nanti tak berkat pula rezeki...hu huhu... akak tekan nuff chipsmore satu na...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee... xda la kak. lani jarang dh dtg lewat keja . dh jadi pekerja berhemah dah.

      Delete
  3. hahaha. tak apa. jadi pekerja yang berdedikasi. :D

    ReplyDelete
  4. best pki punch card....boleh tipu-tipu skit..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeheh..... kan kan .... tak baik menipu

      Delete
  5. hehe ok la tu..sama plak time kita masuk keja hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. masuk 8.30 tapi selalu 9.00 baru smpai..

      Delete
  6. kad tulis2 camni bleh tipu lagi..ahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheheheeee... tp mcm takut2 ja nak tipu tu

      Delete
  7. Nak 1.....hahahahah jgn ngelat...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ngelat lah pekerja rajin memang xkan ^_^

      Delete
  8. tipu ja..tak ada orang akan tahu hahahha:D ajaran sesat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee... tipu sikit2 leh la kan...

      Delete
  9. macam balik zaman dulu2 pulak..hahaha..tp best gak camni..:)

    ReplyDelete
  10. hahaha dah mcm zaman dolu2 plak kena buat manually ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya lah kak hehheee... dh depa suruh kita ekot ja lahh kak :)

      Delete
  11. macam sy plak..kalau guna kad kong ni..he3 slalu je dtg lewat =) tp sejak kerja kt site..mmg rsa bebas sgt..tp yg xbestnya skit kpala jelah

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart