Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 11 October 2013

MASTER`S SUN TAE GONG SHIL RING

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty boys and girlz..
How are you today ??
Sapa kat sini yang tengok ceta master sun ??
Sapa ? sapa ? ada tak ?
Okey kalo tengok mesti perasan cincin yang kat bawah ni kan ?



Cincin yang di pakai oleh Tae Gong Sil ini sangat lah 
memikat dan memukau mata kiter sehingga kan kiter teringin nak beli...
Ada tak orang lain yang terpikat macam kiter jugak ??
mesti ada kan kan kan....

Cincin ni actually di datang kan dalam 3 jenis ...
3 jenis itu adalah seperti di atas .. ^_^
Firstly jom kita tengok cincin yang pertama yang di saluti emas 14k.





Yang ni pulak di saluti dengan OR.
Kiter tak pasti OR tu apa tapi warna nya seakan silver cuma dia merelik sikit.





Yang ni pulak di sadur kan dengan silver,,




Cincin ni di buat dari material tin dan boleh di ubah suai mengikut bentuk jari masing-masing.
so tak perlu la risau padan atau tak sebab memang boleh adjust..
kalau berminat boleh pm kiter ^_^

mystique3298@gmail.com

promotion price : RM 25 (include post)

price before : RM 35 (include post)

price now : RM45 (include post)

Noted : Price bertambah sebab seller di Korea start guna registered mail. before 
seller just guna normal mail .. tq

pre - order..allow 1 week to arrive

P.s : Hampa cantik yang mana ek??
btw cincin ni originally from korea ok.. ^_^

11 comments:

  1. cantik la lieya hurm but not now ,,,, huhu raya kot makn ai nak jalan jauh ni banyak pakai duit nanti la if annis btl2 nak bli kiter pm hampa k... so sweet kan? ( dekat pun nak pm pm bagai )

    ReplyDelete
  2. aiyakkk.. tergoda~ tergoda~ tergoda~ -.-''''

    ReplyDelete
  3. wahhh cantik nya akak. melting. hana memang suka aksesori mcm nie. hehe kalau nak pown sekarang tak boleh. kena save utk lesen. :P

    ReplyDelete
  4. memang sah tak tengok cerita tu...he he he...

    ReplyDelete
  5. cam ni kata cantek adoyai hahahaha
    lau jari runcing oklah kut pakai
    lau jari gemok2 cam k.el xpayahhhh hahaha

    ReplyDelete
  6. wooooh. cincin taeyangggg.
    rantai taeyang xde ke sis? hohoho

    ReplyDelete
  7. wah kak,berbisnes pulak sekarang ye..hee...nanti2 boleh ler buat giveaway cincin ni :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart