Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 October 2013

NO MONDAY BLUES.

Assalamualaikum..
anyeonghaseyo beautiful people..
Hari ni Isnin kan tapi tak dak terasa monday blues sangat pon.
Biasa-biasa ja sebab memang hari apa pon sama.
Bos tak dak so buat ja lah apa yg patut..
Aku dok buat pekasam kerja ni dah banyak minggu .
Dah boleh goreng dah pekasam ni rasa nya...
Tapi hari ni lah rasa nya nak settle kan biaq otak tenang dan damai.
Lagipon minggu lepas Mr. Goh dah call tanya ISO macam mana.
Dah settle dah ka...
Rasa cam nak jawab kat dia .
Dun Wori Mr.Goh , saya buat ni macam makan kacang ja...
Tapi segan lah pulak kan di kata riak pulak...hehehhee...
Kepala masih tak balance lagi.
Mata pon dok berpinaq-pinaq ..
Tak leh nak tengok muka orang lama-lama
kalo nak bercakap rasa mata berpusing-pusing..
Ada sapa-sapa tau sindrom apakah ini.. ?






11 comments:

  1. sindrom kalau tak da bos kita la jadi bos hihi..salam pagi isnin sis :)

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja di hari isnin.. lieya ada rabun tak? semoga semua urusan kerja berjalan lancar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bekerja jugak untuk kak aiza... hari tu check ada silau sebelah mata... pastu tak pegi buat spek pon .. :)

      Delete
  3. Replies
    1. pekasam yg xleh nak makan tak leh nak bt bisnes :)

      Delete
  4. Happy working Lieya...jangan banyak sangat buat pekasam tau...he..he

    ReplyDelete
  5. tolonglah settle kan ISO sally!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. salam malam isnin. hehe malam baru sempat jenguk akak ! rindu meh ! haha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart