Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 30 October 2013

PIL CHI KIT TECK AUN

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Kelmarin dengan hari ni kena ceri beri tanpa sebab.
Tapi perut tak sakit pon so tak tau pasai apa...
so rescue nya adalah pasti nya Pil Chi Kit Teck Aun.
Pil ni ternyata memang berkesan...

Pagi tadi dok mengulang gak la pegi tandas.
Lepas telan sebungkuih Pil ni terus tak meragam dah perut..
Hebat kan ?? So jangan lah takut pada pil ini sebab pil ini memang
di jamin berkesan sangat - sangat ^_^
Sekian .

c.c : +asha hana 

24 comments:

  1. ohhh paling tak suka telan pil ni..busuk bau dier..ala2 majun gitu..huhuhu
    kalo si along, baru 2 kali ulang tandas dah mintak ni nak telan..entah apa yang dier rasa..sedap gamaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. along tu tau ubat ni berkesan pasal tu dia mintak hehehhe ^_^ liya suka bau herba tu xbrapa nak kisah sangat ^_^

      Delete
  2. Penyelamat keadaan...ubat herba cina yg sangat berkesan.

    ReplyDelete
  3. Ubat taik kambing ni mak pnggil..tp bkn bahan2 nya taik kambing.hehe

    ReplyDelete
  4. ubat cina yg berkesan, tapi tak berapa suka bau dia hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. hahahha. bau dia sangat busuk akak. sebab tu tak boleh telan. adehh hana nie ubat mana2 pown tetap tak makan. hahah nanti nak kena berani kan diri walaupown takut haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ska bau herba .. ^_^ pasal tu kak boleh ja nak makan hehehe

      Delete
    2. akak. herba punya bau boleh lg. yang ni mak aihh. haha nt nak try la sekali. haha

      Delete
  6. betul..ubat ni mmg bekesan tapi tak reti makan ubat,tak reti telan..hehee,tapi kalau sakit baloon jugak la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela mau tak mau kena telan la kan kalo tak bertambah plak sakit hehheee ^_^

      Delete
  7. aefa tak pernah try ubat ni.. takut nk mkn byk2 tu.. padehal kecik je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tu la kecik2 cili padi ni hehehe ^_^

      Delete
  8. Tak pernah cuba pil ni..tapi ramai yang kata berkesan...dari dulu-dulu sama ajekan pil ni Lieya..

    ReplyDelete
  9. tengok ubat ni mesti ingat kat mak sedara.. ni bekalan wajib time musim raya bagi dia. hahaha

    ReplyDelete
  10. memang minum ni.. hehehe kadang kita tak tahu yang kita makan tu kurang sesuai dengan perut kita... huhuhu

    ReplyDelete
  11. ye mmg betul pil ni dah lama di pasaran..dan mmg berkesan...dah suhat hendaknya

    ReplyDelete
  12. aloh loh aloh cherry berry yer Lieya... selain pil ni, lieya kena bnyk minum air 100plus pn ok jg tau. ;)

    ReplyDelete
  13. tersalah makan ke lieya? syukur dah ok..

    ReplyDelete
  14. Buatan Malaysia, kilangnya kat Bukit Minyak, Pulau Pinang.

    ReplyDelete
  15. hu3 =) xpnh lg sy telan pil ni..tp xsgka plak berkesan dgn pantas

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart