Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 12 October 2013

RELATIONSHIP STATUS

WHICH ONE YOU ARE IN NOW ??

27 comments:

  1. 3rd. Back together again then break lagi takda pulak buat masa ni, tapi mmg baru putus cinta T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh cinta.... ^_^ pcaya pada jodoh vee.. InsyaAllah one day. If ada ..

      Delete
  2. Replies
    1. hahahaaa..
      xda dalam choice kat atas ke ?

      Delete
  3. Replies
    1. org lelaki macam tu la.. tak pernah bersedia utk benda cm ni :P

      Delete
  4. Replies
    1. hehe,... kak slow2 steady insyaAllah lepas ni jadi tak complicated lagi

      Delete
  5. In a relationship..wahaha bila nak tukar status xtau..ngee:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tak lama lagi tu insyaAllah. banyak kan bersabar yer.. ^_^

      Delete
  6. rahsiaa. kihkih. alangkah bagusnya kalau married. kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabaq ya sha.. insyaAllah sampai lah masa tu nanti ^_^

      Delete
  7. Replies
    1. wow. semoga kekal ke akhir hayat ye ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. yg kat atas tu semua option pelik kan hehe ^_^

      Delete
  9. hana konfius. mcm mana tu? haaha

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. semoga berbahagia hingga ke jannah ^_^

      Delete
  11. iqa x taw mana satu. yg pasti single. ahaa

    ReplyDelete
  12. r'ship aefa takde dlm list ni akak hihi

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart