Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 October 2013

SESSI FOLLOW MENFOLLOW

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people..
Semenjak dua menjak ni tak sempat nak follow menfollow
belog-belog yang baru hinggap di blog aku ni.
Bukan sombong atau koya dah ramai follower tapi tak
sempat dan komputer kat umah asyik dok hank ja..
Plus ada gak follower yang follow tapi tak tinggal link kat shoutbox.
Bila tekan kat gambaq plak memang tak dak link jugak.
So adik-adik kakak-kakak cuba check balik google plus anda.
Adakah anda telah memasukkan link blog anda.
Jika belom sila lah berbuat demikian kerana
jika anda tidak berbuat demikian maka susah lah orang
lain nak follow anda balik... ^_^
Nak start blogwalking and follow new blog after makan!
Perut mesti di utamakan okey ??


13 comments:

  1. Selamat tengahari :)
    jom kita berblogwalking .. hihi

    ReplyDelete
  2. follow akak cepatttttttttt hehehe

    ReplyDelete
  3. Hihi .. betul tu dear ..umi pun selalu jumpa situasi mcm dear alami huhu

    dear .. i will follow u .. nyanyi sat hihi

    ReplyDelete
  4. sy pun selalu kena situasi ni uhhhhu

    ReplyDelete
  5. kesian kan, bila dorg dah folo kita tp kita tak dpt nk folo dorg blk sbb link tak de..

    ReplyDelete
  6. bagi saya, saya lebih prefer kalau blogger tu pakai blogger profile instead google plus punye.

    ReplyDelete
  7. gmbr tu mmg kena dgn sally : blogs, coffee & tulips!

    ReplyDelete
  8. seronoknya kalau dapat BW. hana bz sangat lately nie. :(

    ReplyDelete
  9. selalu juga macam tu.. selalu akak cuba search kat google nama dia, kalau nasib terjumpa ada la.. hihi..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart