Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 7 October 2013

SUPER JUNIOR EUN HYUK MASA SEKOLAH MENENGAH.

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Selamat Hari Isnin utk semua ..
Hari ni nak kongsi gambaq SuperJunior Member Eun Hyuk
sewaktu dia sekolah menengah ^_^
Gambaq ini di share oleh Donghae kat Twitter dia.. 

So innocent kan muka dia masa muda .
Actually Eun Hyuk ni Favourite Member Super Junior adik kiter.
Tapi selalu kami semua panggil dia ikan bilis ja.
Nak tergelak nya masa tengok Barefoot Friends , 
masa tu Eun Hyuk ni jadi guest.
Depa pon panggil Eun Hyuk ikan bilis jugakk. haha.
So dia memang macam ikan bilis la. ^_^
Peminat Eun Hyuk jangan marah yer..
Kata macam ni bukan sebab nak mengutuk dia or whatsoever.
Tapi cuma nak berkongsi ja.. ok bye for now !_!
Saranghae !

P.s : Internet kat opis ni problem plak. Nak pegi kat belog seniri pon tak dapat 
dia tak mau nak loading..tulis boleh plak (sigh)

source : Soompi

33 comments:

  1. Replies
    1. betol gak nadia minat kat dia kan hehe

      Delete
    2. mau dia tak minat...SuJu pulak kan...tgk bulan 11 nnt...ada la yg happy sampai telinga nnt sbb SuJu dtg Malaysia ^_^

      Delete
    3. kak dulu minat gak superjunior tapi dulu la . lani biasa2 ja.

      Delete
    4. Amboiii hehhe haaa kak sally seru nama nad kenapa keke eh macam mana tau nad minat hyuk? Padahal dalam header nad ade donghae je hahhahaha

      Yup eunhyuk =anchovy. Great anchovy^^

      Delete
  2. salam blogging...done klik tabung anda.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. lain sikit ja... dulu muka innocence sekarang muka stylo. ^_^

      Delete
  4. Lain benor dulu dan sekarang :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu tak matang JM. sekrang dah matang so jadi lain lah.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. lain sikit je kak :) cuba tengok betol2 hehe

      Delete
  6. konfem wat plastik surgeri ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da la kak el,, ^_^ dulu xdressing kan rambut pon xpotong comel2. lani dh buat comel2 jadi comel la

      Delete
  7. hahaha kelakar je muka muda mudi dulu.tp comel la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha, tu la xpandai nak dressing lagi kan time ni

      Delete
  8. Salam Isnin Lieya...Innocentnya muka...he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam isnin Raudzah :) aah memang innocent sgt2

      Delete
  9. ha super junior akak kenal..he heh e..sebab akak suka lagu super junior...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay akak kenal superjunior :)

      Delete
    2. perghh...ni kena ucap tahniah ni..hehehe

      Delete
    3. hahahhhaaaa... betolll.. selalu kak farah x kenall

      Delete
  10. dalam banyak2 ikan,ikan bilis jugak jadi pilihan ye kak,mesti ada cerita disebalik ikan bilis tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab dia kan kurus macam ikan bilis. hehehehe

      Delete
  11. ms skolah mmg x hensom lngsung ey.. skrg nie jer.. fiza suke tarian dye.. mmg smart sgt...

    ReplyDelete
  12. Hahahaaa.. mcm tak boleh cayer jer.. :P kihkikhihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi mau bulih gelak noo ,, pi tgk balik gambaq sekolah dulu... jgn2 lagi terok dari eun hyuk hahahahaa

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart