Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 28 October 2013

TIPS LIPSTICK KEKAL LAMA DI BIBIR

SELAMAT MENCUBA ^_^

16 comments:

  1. wah,,baru tau nie,,must try occay

    ReplyDelete
  2. oh macam 2 ke? hihi kami x pandai la pakai liptik ni malu.....

    ReplyDelete
  3. alangkah bestnya dpt bibir segar bugar mcm gambar tu heee

    ReplyDelete
  4. okay, kita tak pakai lipstick! kena pakai la lepas ni :P

    ReplyDelete
  5. saya bukannya pakai lipstick pun, saje bace mana la tau boleh share info kt GF nanti,,he..he,,

    ReplyDelete
  6. Menarikkk.. Tp vee tak guna lipstick pun atm. Skrg more to lip balm je..

    ReplyDelete
  7. hana tak boleh pakai. sebab bibir hana yang kering. huwaa :(

    ReplyDelete
  8. comel je hasilnya.. kena cuba juga la..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart