Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 8 October 2013

TONED SEXY ARM

JOM CUBA BUAT NI !

12 comments:

  1. praktikkan, gerenti meletop2 lepas ni,, hihi

    ReplyDelete
  2. wahhh. hahah hana sit up pown terkial2 kak. memang tak la. chaiyok2 my soulmate ! :D

    ReplyDelete
  3. camne nak rajinkan diri ni ek..? aishhh

    ReplyDelete
  4. Jom Lieya...jangan ada muscle dah..he..he

    ReplyDelete
  5. perkongsian yang baik.. jom bina otot lengan.. :D

    ReplyDelete
  6. boleh tegang2 urat kalau betul2 buat ni, tambah pulak lama tak bersenam,hihi

    ReplyDelete
  7. k.el ritu adalah semangat nak wat otot lengan ni
    pas2 hangat2 tait unta je
    pas2 xwat dah adoiiiiii malas nye
    nak beli mesin senaman lari lah sng haha
    erkk!!ada kaitan ke ngan exercise lengan...aptb haha

    ReplyDelete
  8. dulu sllu juga bt..tp cara lelaki la =) skrg dah blik kg dah xde sume alat..teringin nk bt selalu..

    ReplyDelete
  9. saya buat jugak beli gi gym.nak beli hand weight untuk letak kat rumah xterbeli lagi.

    ReplyDelete
  10. lame dah tak wat senaman ni. biasela senam pon on off hhihi

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart