Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 October 2013

VCO catalyst

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people..
Tadi kiter ada buat entry tentang Mexoria kan..
So kali ni pasal VCO pulak.
Dah lama dah tahu pasal produk ni tapi tak beli pon..
Bila dapat free macam ni baru gatal nak makan dan buat syok sebab dapat makan..
Yang belom tau VCO ni kak kiter yang bagi. hehehhee


Actually VCO ni banyak sangat khasiat dia kalo hampa tak tau.
Kiter pon tak berapa tau jugak sebelom ni...


Okey jom nak senaraikan kebaikan VCO untuk tatapan semua.

1. Mengurangkan kolestrol
2. Mengawal kencing manis
3. Mengatasi masalah penyakit degeneratif dan awet muda
4. Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet darah.
5. Tubuh lebih tahan serangan penyakit
6. Mendapatkan kembali keanjalan , kelembutan kulit.
7. Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
8. Terhindar dari gejala alahan.
9. Mengelakkan risiko sakit kanser.
Keadaan berdengkur akan hilang.

Ha ! banyak gila kan khasiat dia !! 
Memang wajib consume benda ni... 
InsyaAllah nak juai lah benda ni nanti sebab benda ni best sangat..
Ok bye!!

P.s : Autopost . tuan belog dok melahap daging kat kampung halaman.. 

6 comments:

  1. wahh nak jd bsnes woman la ea nie akak? haha banyak khasiat nie. :)

    ReplyDelete
  2. Ros pernah makan. bagi Ros bagus.. bila makan, antibodi pun ok, dah tak selsema time pagi-pagi.. lagi satu kulit pun licin je.. tapi bila dah pindah ni, dah tak makan. malas nak beli online. dulu beli kat kawan satu pejabat..

    ReplyDelete
  3. ramai jugak yg dah pakai produk nie.. nnt update la perkembangan dia..

    ReplyDelete
  4. nanti dah start jual, kasi sally satu botol sebulan..hahaha ^_^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart