Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 9 October 2013

YAHOO MAIL BERWAJAH BARU

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people.
Hari ni kan time bukak email yahoo tiba-tiba ja perasan,
eh yahoo mail dah berwajah baru lah!
Nampak macam gmail plak la pulak ..
tapi ok la kan ? kalo tidak beberapa bulan yang lalu email yahoo asyik problem ja.
Bila nak attach apa-apa lambat gila nak loading sampai naik jemu menunggu..
Syabas kepada Yahoo Mail utk perubahan ini
So kat sini kiter dah print screen yahoo mail baru ni utk tatapan kawan-kawan semua..

Cenggini ha rupa dia sama kan dengan gmail :)

Dia punya compose box pon dah jadi jenis yang pop up .
Pastu bila nak attach apa-apa memang laju...
yang ni paling i suke! (ceh sejak bila cakap i neh ? so weird )


Ini plak dia punya theme... boleh la nak pilih kaler apa pon ekot suka hampa..
Semua nya comel-comel dan memukau mata...
Okey nak cerita ni ja... tata titi tutu ^_^

26 comments:

  1. betul!
    MG pun prasana tadi..lagi terratur lg smart kan ?
    seblum ni messy je
    tp MG nak xnak guna jgkla sbb bukan MG bole edit bg cantik ..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan sampai kak xguna la, guna pon utk urusan kerja .. skrg ni dh jatuh cinta

      Delete
  2. Bestkan tp nad syg gmail agy hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... setia pada yang 1 :) akak dh mula nak menjauh kan diri dari gmail ni

      Delete
  3. seriously da jadi pop up? terbaiklah yahoo. huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tetiba ja dh berubah hehhee :)

      Delete
  4. Betul ckp u tu, sama mcm gmail sudah. I lama dh tak bukak yahoo, sampai lupa dh apa add and password. I suka gmail sbb cpt giler nak load. Lgpun email add yahoo I email add zaman matkool dulu, sgt baby-ish bunyi nya. Gmail I pulak professional skit. Aahahaha. Meh ckp I U ngan V :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahahaaa.. tu lah akak pelik. tetiba ja vee ni meroyan ke apa cakap i dengan akak ... so apa kata refresh balik memory vee . akak tetiba ja sayang kat yahoo pulak sekarang ni

      Delete
  5. semakin cantik wajah baru.. dah lama akak tak buka emel yahoo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha akak pegi bukak sekrang yerr.. hehe :)

      Delete
  6. sally pakai wane purple..ape tah nama theme dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dok main tukar2 banyak kali dh hari ni . tetiba jadi jakun .. :)

      Delete
  7. eh tak perasan pun da lain ye kak..heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana tak perasan ke ? biar betol baik nana tengok lain hehe .. :)

      Delete
    2. cepat2 nana bukak emel tadi,aah memang lain la..hihi...kak,kak ada dapat tak komen dari zalora?

      Delete
  8. pening gle ms nk shot emel meeting esok masa pagi td.. tgh rush2 ngk wajah baru.. aduyai...

    ReplyDelete
  9. aah...pagi tadi didiey dapat tahu bila on email..
    didiey suka pembaharuan skrg..sgt cantik dan nampak kemas je :)

    ReplyDelete
  10. dah lama tak buka yahoo mail...ho ho ho...

    ReplyDelete
  11. SIAP ADE THEMES LAGI haha wajah baru kan? tapi ok la ade peningkatan...

    ReplyDelete
  12. eh tadi petang hana bukak belum berubah lg. nie haa bukak lg sekali mmg dah lain. well done en. yahoo. heheh

    ReplyDelete
  13. eh..dah sebiji cam gmail je. gmail pun ada pop up kalau nak buat instant msg

    ReplyDelete
  14. kdg2 yahoo mail ni wat problem
    xleh nak delete byk2...hahaha
    penin gak tgk hat baru ni
    tp yg best siap theme bagai haha

    ReplyDelete
  15. hihi.. aefa tak perasan pun ade perubahan.. sbb skrg dah guna gmail sbg main mail.. dulu kan yahoo slalu problem. bole bengkak ati tunggu attach je. hihih

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart