Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 22 October 2013

OPPA SARANGHAE : YONG JUN HYUNG - BEAST

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty people..
Okey rasa nya macam dah lama kan tak buat entry gediks
tentang oppa-oppa kesayangan aku neh,,
Okey hari ni nak cerita pasal oppa yang bernama...
YONG JUN HYUNG ...
Okey dia memang tak seglemer Yong Hwa yang +Sally Samsaiman 

kiter tu sayang kan kan kan... tapi dia glemer jugak lah..
Mana boleh tak glemer....
Actually dia ni adalah anggota Kump BEAST !!!
Hokey jom tempek gambaq tanpa membuang masa!


Aku memang minat kalo lelaki muka honaq macam ni.
Muka ja okey bukan perangai... 
Kalo perangai honaq memang aku terajang awai-awai lagi.
Mula berkenan kat dia masa 1st time tengok dia dalam videoclip "Shock!"
Okey dia memang sangat-sangat hot dalam video clip tu...
Tak caya ?? Try lah tengok baru tauuu.. 
Tapi kalo jenis tak minat korea tengok pon memang tak mungkin
akan mengerti kan kan kan.. 

Cam tak yang mana satu joon hyung oppa??
Alah dah tentu yang rambut spike kat tepi sekali tu ha,,,
Ganaz okey ganazzz.. hehe... Comel2...

Okey itu cerita lama dan dah basi,
Lepas tu aku on off ja minat dia mula dh merambang mata
dok tengok yang lain .. untilll..
One day aku tertengok satu drama yang bertajuk "Monstar".
Jun Hyung oppa ni jadi pelakon utama...
Saat ini lah cinta yang dulu berputik kembali,

Bila rambut dah bertukar otomatik muka pon bertukar.
Men`s charm are their hair . do u agree,
Dalam ceta ni dia jadi budak sekolah dan
dalam masa yang sama seorang penyanyi terkenal...
Tak sangka dia ada bakat dalam lakonan...



InsyaAllah akan review drama Monstar ni bila dah siap tengok..
Jom tengok biodata ringkas Jun Hyung oppa....

Real Name : Yong Jae Soon.
Commercial name : Yong Jun Hyung
D.O.B : 12 Dec 1989 (Muda dari aku!!)
P.O.B : Seoul,South Korea.

Eh tu je lah kot... btw oppa ni pernah bercinta dengan Goo Hara (Kara)
Tak mau lah letak gambar dia sebab jeles sikit2..hehe..


Okey lah... bye!!

25 comments:

  1. hahaha...jangan la banding Yong Hwa kat sini...LOL.. :P

    ttiba teringat MV Beast - Fiction! fuhhh...suka gila kot...siap nk menari rasa ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally layan jugak ek lagu beast.... saja nak banding sebab nma ada yong jugak kan hehehehe

      Delete
    2. layan la jugak...kang kalau 24/7 dgr lagu CNBLUE, mau gila dibuatnya..hahaha ^_^

      Delete
    3. Aah kan..... betol gak. nak tergelak pulak bila terbayang ^_^

      Delete
  2. handsome la lieya selepas jadi comey la bukan mase muka honaq 2 hihi kenal tapi x minat sangat die ni... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampa kan memang minat laki yang muka comel2 kan . kami minat laki muka ganaz2

      Delete
  3. Haha.. Suka tgk muka dia.. Mka garang..

    ReplyDelete
  4. Lieya ni sama macam kawan karib kak Erin dia minat sangat dengan pelakon lelaki korea.. hehe.. Kak Erin plak jarang ikut perkembangan artis korea.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak erin boleh belajar minat sikit2 hehehe.. sure bestt pnya

      Delete
  5. peminat no.1 ni hahhaa suka sangat korea ya :)

    ReplyDelete
  6. I love myself......... Hahaha :P

    ReplyDelete
  7. fanatik betol akak ni =) kalau sy mmg xthu pape dh..skdar tgok tu boleh la..lgu pn boleh je dgr..asalkn xpelik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. org laki lain orang pepuan memang mcm ni kalo minat memang betol minat la.. :)

      Delete
  8. comelnya ..plus encem n kulit cantik .. haa .. encem betul org2 korea ni kan huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh... comellll.. kulit dia n warna kulit dia... :)

      Delete
  9. k.el x kenal lah diorg semua ni
    tyalah..lau setakat group 2NE1 ke 2PM ke oklah kut haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak el try lah dgq lagu depa besttttt

      Delete
  10. ala.. suke jugak kat dia... suke lagu dorg yg shadow tu...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart