Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 3 October 2013

WATER : THE SECRET TO WEIGHT LOSS WEAPON


16 comments:

  1. Replies
    1. tu lah tak perasan plak yang seksi tu. dok nampak message yg di sampai kan ja huhu

      Delete
  2. Wah nanti bila banyak minum air boleh jadi macam tu tak lieya..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahhaaaa.. tak tau la tu .. kena cuba dulu.. :)

      Delete
  3. memang kalau dahaga sangat, da dapat air nak makan pun tak lalu dah,kenyang minum air,hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan.... betol tu ... pastu keja pi tandas. :)

      Delete
  4. woah...sally doc tak kasi minum air byk...gemuk air katanya -___-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. knapa ek dia xkasi ? air tu kan leh buang toksid dalam badan... kalo malam tu yer la sebab takut water retention... maybe dia ada sebab tersendiri kot sally.. dia kan doktor . ^_^

      Delete
  5. Sebab tu kalau lapar.. first sekali kene minum air.. then lepas 5 minit baru start makan :D

    ReplyDelete
  6. ye ke lia bukan kalau air banyak badan cepat naik ke? hurm mana satu ni yang betul ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kalo kita minum ayaq tu kan kita akan buang terus . sekali buang ayaq keluar sekali dgn toksin semua. yg kami tau la. kami pernah buat dh dulu2..
      memang menjadi.

      Delete
  7. heeee.. setujuuu.. errr.. kartun seksi nyee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tak perasan tu ,, ntah pe2 kan pegi upload mujur kartoon ja

      Delete
  8. kalau minum air milo je bnyak..jd x kak??

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart