Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 31 March 2014

My Cutie Pie

This Picture Make my day Awesome! 

Friday, 28 March 2014

Bulgogi with Rice

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people ......
Nak share makanan yang kiter makan last last week... 
Makan kat food court mid valley..........
Menjadi kebiasaan kalau makan kat food court mesti cari makanan korea .. 
hikhik...... tak leh blah kan......  So the choices for that day is,
Bulgogi dengan nasik............... macam dalam gambo ni........
Rasa dia sedap.... Macam yang Liya masak seniri....
So kesimpulan nya kalau pandai memasak , suka godek-godek resipi kat Youtube,
Better buat ja seniri kat umah ye... sebab harga makanan untuk seorang kalau masak
sendiri kat umah boleh makan satu family dah........ hikhik....
Apa-apa pon once in a while tak salah kalau nak merasa jugak kan....

Wajah yang happy sebab dapat makan.........
Aku macam tak berapa boleh pi sangat la dengan kimchi dia ....
Tak tau pasepa .... :)
Bye!!


Thursday, 27 March 2014

Dine in at Johnny

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo pretty people............
Ini kisah Sabtu lepas ...... Aku dengan Diana terjah Setia City Mall...
Selepas hantar dan pinjam buku kat perpustakaan-raja-tun-uda-shah-alam ,
kami terus menuju bulat ke sana .......... Sampai ja terus beli tiket wayang dulu dan 
memilih Divergent untuk tayangan hari tersebut......
So lepas ja beli tiket terus cari food court !
Memang lapaq gila time tu .......... Tapi food court dia macam mahal sikit...
dan tak berbaloi ja rasa nya kan......... Cari punya cari ,
Last-last terjumpa restoren yang bernama Johny............
Nama omputeh sekali masuk makanan Thai... 

Nendia restoren Johny ......... :) 

Masuk ja terus tengok menu...........
Khusyuk gila study menu kan ???????

Sneak peak menu yang ada......... :)

At last aku pilih nasik goreng nenas! Rasa dia memang marbelous ok ?

Ais krim vanila...........

Tomyam!..... 4 benda ni ada dalam satu set, termasuk ice water....
Harga dia RM9.90 ja....... Murah kan.... :)
Makanan Diana tak sempat nak snap ..... Dia makan lebih kurang gak dengan aku....

Orang ramai restoren ni tapi time ni sebab dah pukul 3 lebih memang agak lengang......
Steam boat pon adoooo.......


Sapa nak try boleh lah pergi ke Restoren Johnny.........
Ada lagi cawangan lain , kalau nak tau boleh lah layari laman web Restoren Johnny....
Ok bye semua .......... 


Cewek Indonesia.


Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world.........
Ahad lepas , aku dan Diana ada mengajak kakak Inderawati pergi ke Tesco untuk beli barang dapor.
Selalu nya kalau keluaq bersama , kami selalu main-main cakap indonesia..
Saja-saja nak praktis walaupon bukan nya pandai sangat pon....
Masa tu kami kat ruangan sayur-sayuran....
Kak In nak beli daun limau purut, kebetulan masa tu kak In ambil bungkusan
yang harga biasa sedangkan kat situ ada yang Stok akhir ....
Daun yang stok akhir dengan yang harga biasa tu sama ja nampak.....
So baik ambil yang stok akhir kan sebab lagi murah ...........
Aku pon kata , " Ibu , ambil yang ini aja lebih murah "
dengan slang indonesia..... tiba-tiba seorang budak lelaki buat muka terkejut,
pastu tengok kat aku dengan muka yang hairan......
Aku pon buat bodoh ja .... lepas dia dah blah dari situ aku pon tergelak besaq!
Mesti dia ingat aku ni orang Indon , kahkahkah!!!
Tu je lah nak cerita............ Gelak cepat semua !
Kalau tak i merajuk , k bye ... ^_^

Wednesday, 26 March 2014

Dua jiwa akhirnya bersatu &_^

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people...........
Tajuk bukan main lagi kan.... saja nak buat gempak hikhik.....


Nak habaq anak saudara saya yang lelaki dah boleh balik ke rumah....
Hari tu kan masa dia dilahirkan dia terlampau kecil (1.7kg)...
So kakak dia sorang ja yang boleh balik ke rumah....
Dia dok kat hospital hampir sebulan jugak lah ....
tapi alhamdulillah dia dah pon dapat pulang...........
Tak sabaq nak jumpa dengan anak saudara yang lelaki ni.. Irfan Rizqi
Masa balik kampung awal bulan 3 yang lepas dapat jumpa dengan Areesya ja...

InsyaAllah Labor Day ni dapat lah jumpa dengan yang sorang lagiiii....


Amin..... bye semua !

Tuesday, 25 March 2014

HAPPY BIRTHDAY DEAR AYAH!

Assalamualaikum............
Anyeonghseyo beautiful people........
Sebenar nya Hari Jadi ayah tu semalam , 24 March 2014...
Tapi anak nya yang pelupa ni langsung tak ingat , Terok nya!


Kepada Ayah yang jauh di mata tapi sentiasa dekat di hati.........
Selamat Hari Lahir yang ke - 56..........
Semoga Panjang Umur dan Murah Rezeki selalu.........
Love u ayah!_!

Ayah akhir nya menimang cucu yang pertama dan kedua.... :)

Bye!_!

Monday, 24 March 2014

Cuti-cuti GIVE AWAY

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people...
Jom join GA ni ramai-ramai dan support Fiza...

cuti-cuti giveaway
Jawapan : Korea...hikhik

CPUV 29,30,31,32,33,34 (march)

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people........
Alhamdulillah bulan March ni nampak gaya nya pihak nuffnang sangat bermurah hati.
CPUV melekat untuk bulan March ni boleh tahan banyak nak di bandingkan 
dengan bulan-bulan yang lain..............


Terima kasih Nuffnang ^_^

MOVIE REVIEW : DIVERGENT

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people all around the globe....
Sabtu lepas macam biasa lah aku dengan Diana keluar jalan-jalan....
Kali ni kami ke Setia City Mall pulak.. saja nak tukar angin... ^_^
Jarak dengan umah aku tu dalam 20 minit gitu je kalau tak jem....
sebab kami tak tau nak buat apa , kami pon pergi tengok wayang....
Tak decide pon nak tengok cerita apa masa tu.
Masa kami pergi tengok cerita 300 : Rise of empire tu ada trailer cerita Divergent ni.
Nampak macam best so tengok je lah kan..........


Cerita ni base on Novel yang di tulis oleh  Veronica Roth..
So pasti nya lepas-lepas ni mesti ada lagi sambungan dari Chronicle ni...


Best ke cerita ni.. ? Of Course la....... best sangat...
Filem ini mengisahkan tentang kehidupan masyarakat yang di bahagikan mengikut puak...
Ada 5 puak semua nya di bahagikan mengikut sifat dan keupayaan masing-masing.


Erudite : Puak yang bijaksana

Candor : Puak yang jujur 

Abnegation : Puak yang sentiasa menjaga kebajikan orang lain berbanding kebajikan diri sendiri.

Dauntless : Puak yang berani 

Amity : Yang aman ( Petani )

Dua wajah tonggak utama cerita Divergent ini........
Yang lelaki tu handsome gila kot kikikiki... nama dia Theo James....
Yang perempuan pulak Shailene Woodley.
Mereka berdua ni dilahirkan dalam puak Abnegation tetapi memilih Dauntless selepas mereka
telah dewasa... So kalau nak tau cerita dia macam mana , best atau tak.
Jom la pakat-pakat pi tengok sendiri.... 
Tapi saya gerenti pasti hampa semua akan suka cerita ni.........


Untuk movie ini saya bagi 5 bintang !








Thursday, 20 March 2014

BUSY

KAWAN-KAWAN ........ SORRY...
SAYA BUSY SANGAT DUA TIGA HARI NI...
PROJECT BARU NAK START SO KEJA BANYAK GILA NAK KENA BUAT...
SO NAK TULIS BLOG PON AGAK SUSAH ,
NAK BLOGWALKING DAN TINGGALKAN KOMEN LAGI LA..
RAMAI FOLLOWER BARU BLOG NI YANG BELOM SAYA TERJAH.
MAAF BANYAK-BANYAK YE.. 
INSYAALLAH ANDAI BERKESEMPATAN SAYA AKAN FOLLOW KEMBALI..
OK BYE.. TAKE CARE ALL ... MUAHHHHH... 



Tuesday, 18 March 2014

Pertemuan yang tak diduga ^_^

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful creatures all around the world..........
Dua hari bercuti dari alam maya hari ni Liya kembali bersiaran.......
Jumaat lepas, 14 March 2014 , macam biasa lepas balik dari kerja mula lah
buat plan tiba-tiba dengan Diana .............. ^_^
Selalu nya kami pi makan ja kat Shah Alam (tu pun kat Giant kikiki).
Tapi kali ni tetiba ja nak pergi ke Paradigm Mall....
Dah nak masuk 3 bulan dok kat sini tapi tak pernah pergi kat situ pon lagi.....

Gambar Paradigm Mall ni aku cilok kat Google ja sebab tak sempat nak snap sendiri........
Besar jugak la Paradigm Mall ni ..... Lepas dah parking terus ja naik atas ke Ground Floor.
Nampak macam ada orang nak buat fashion show , tapi kami abaikan sebab dah lapaq sangat kan.
So turun la ke LG floor untuk cari sesuap nasik...........
Sebab kawan aku Diana ni tekak nak menelan mamak ja kan so kami tak makan kedai pelik-pelik ....
Just makan kat kedai mamak ja ......

Amek gambo dulu sebelom makan............

Aku makan rojak biasa(pasembot) ........ kuah nya sedapp tapi cucur ja lebih...
Sengkuang dengan timun ada la dua tiga urat....
 Diana makan mee rebus ... Pelik nya mee rebus dia letak dalam pinggan.....
 So lepas dh kenyang tu kami pon naik ke atas balik nak ronda-ronda tengok apa yang patut.. ^_^
Tiba-tiba tertarik pada satu kawasan yang di kerumuni oleh ramai orang berhadapan
dengan Kedai Dorothy Perkin so sebab ramai apa lagi kami pon pi serbu jugak la.. hihihi....
Dan guess what ??????????? Ada someone yang tak di sangka di sana !

Ada nampak tak someone yang kat depan tu.............
I was like , Oh my Allah! ok .........
Teruja sangat kot masa tu.. Even amek gambar dari jarak yang agak jauh pon dah puas hati!



Kecik sangat kan! Memang jarak aku dengan depan tu agak jauh tapi
gagah jugak ambil gambaq! Dengan kamera yang tak berapa nak berkualiti!
Tak kisah la kan , Asalkan ada :)

Hurmmmm.. Dapat ambil gambaq belakang pon jadi lah kan........
Dia ni model dan pernah jugak berlakon tapi aku tak ingat nama dia la....... 
muka dia memang aku cam sangat...!

ok! Jangan jeles ! Iolls masa ni nak senyum pon agak susah...
Seluruh badan menggeletar, sampai ke bibir pon ketaq...
See nampak macam Jonathan pulak yang happy jumpa aku walhal aku yang happy lebih!
Dia hensem 10x ganda in real life!


Ha! Diana senyum sampai telinga... gigi comel ok la....
hikhik!!!


Ha ni model malaysia yang aku terlupa nama dia tapi muka memang cam sangat!
Tinggi dia tapi sayang gambaq aku kurang pencahayaan atau salah camerawoman .hikhik!!

See.. memang salah camerawoman ... kikiki.... 
Tinggi siot mamat ni!




Last but not very least , Daniel Lee!
Ingat lagi tak pada dia ... yang pernah masuk one in a million...
Dia menang ke tak ek? Aku pon dah lupa tapi memang suka dia masa tu :)

Aku dan Daniel! comel dia ni.......... hikhihihihi......

Malam tu kami balik sambil tersenyum dan dok bercerita sampai esok hari nya...
Macam tak dak topik lain... Excited la sangat kan!

Ok bye!!

Opssssssssss... Zizan pon ada yeeeee.. Lupa nak include dia sebab tak bergambaq dengan dia..
Dia glemer sangat so susah nak catch up!







#UNITE FOR MH 370


JOM PAKAT-PAKAT MERAMAIKAN MAJLIS.

Monday, 17 March 2014

MOVIE WEEKEND (300: RISE OF AN EMPIRE)

Assalamualaikum.................
Anyeonghaseyo pretty people...........
Sabtu lepas aku berkesempatan menonton movie yang bertajuk 300: Rise of An Empire....
Ramai pulak yang kata tak best cerita ni......... so dengan keazaman kami pergi tengok jugak...
Sebab nya memang minat cerita kalau berkisarkan tentang sejarah...
Lagipon Diana dah tengok cerita ni yang nombor 1 punya dia cakap best gila...

Sebelom masuk dalam snap pic dulu la kan....... :) 

So bila dah masuk dalam panggung dan tengok cerita ni  ,
MEMANG BEST!!!!!
Nasib baik tak dengar cakap orang-orang yang kata cerita ni tak best...
Sampai kan ceta dah habes pon rasa eh biaq betoi dah habis......
Dok tengah syok berlawan tup tup dah pon habes........... Maybe ada sambungan la..
Cerita ni berkisar tentang pertempuran antara kerajaan Parsi melawan Greek ( Athen dan Sparta)
So sapa yang minat sejarah memang lah teruja nak tengok..

Berkenan sangat kat dia ni.... hihihihi... sebelum tengok ceta dah jatuh hati.
Lepas tengok lagi lah suka dia walaupon dia macam jahat sikit la....
Pastu dia muncul pon sat-sat ja sebab dia bukan nya watak utama dalam cerita ni..

Nak tau boleh la gi tengok..... Sementara cerita ni dok panas lagi....

Ok bye!!

HAPPY BIRTHDAY SISTER!


HARI NI HARI LAHIR KAKAK AKU , JALILAH..........

UNTUK DIA....... SELAMAT HARI JADI ...
SEMOGA MENJADI IBU YANG BAIK DALAM
MENDIDIK ANAK-ANAK NYA......
SEMOGA MURAH REZEKI DAN SENTIASA BERBAHAGIA BERSAMA
YANG TERSAYANG............... ^_^




Thursday, 13 March 2014

Kemalangan di awal Pagi

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world.......
Lambat sikit Cik Lieya Von Jay bersiaran hari ni.....
Kerja banyak lah katakan....... Hikhikhik ....
Pagi tadi macam biasa lah dalam pukul 8.15 am - 8.20 am kami berdua bertolak dari rumah ke tempat kerja kami yang hanya mengambil masa 5 minit sahaja.
Masa nak melintas di simpang tu ada nampak orang ramai sangat-sangat dan
sebuah kereta kalau tak salah macam kereta Pesona......
Pastu nampak sebiji moto landing baik kat depan kereta tu.........
Pastu nampak pulak sorang mak cik ni dok bersila atas jalan raya manakala
pak cik nya pulak terbaring sambil mengerang kesakitan...
Barang-barang yang di beli kat dalam raga moto semua dah bersepai kat atas jalan..
Nampak macam butir-butir kacang dhal pon berterabuq semua nya....
Pastu nampak jugak seorang perempuan , muda lagi sedang dalam keadaan yang agak panik....
Itu sahaja yang dapat di lihat oleh mata aku saat aku lalu...
Sebab kereta tersebut dah merentangi jalan untuk aku nak melintas pergi kerja
terpaksa lah aku ikut jalan yang agak jauh sikit ......
Syukur ada jalan lain... so hari ni masuk lewat la .. 8.37 am punch kad.
Selalu kalau melintas di situ memang aku agak berhati-hati takut-takut terjadi perkara seperti ini.....
Sekian ..........



P.s : Still tak paham macam mana moto tu boleh naik sampai ke atas bahagian enjin kereta tu..
Anyone can explain ???????

Wednesday, 12 March 2014

WONDA PREMIUM COFFEE

Wahai pencinta kopi di luar sana ....
Anda dah cuba Wonda Coffee ?????
Dek tertarik dengan iklan tadi pergi kedai nampak ja terus beli....
Try yang latte punya dan rasa nya sangat menepati citarasa ..
Very creamy dan kurang manis.............
Sapa - sapa yang belum rasa boleh la cuba ......... ^_^

WONDA COFFEE .......TASTE LIKE JUST BREWED !

Dalam cerah pun kena Tindih ?

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Suasana masih lagi suram di sebab kan MH370 yang masih belom di jumpai....
Marilah kita terus berdoa agar MH370 kembali kepada kita... amin..
Semalam aku dan budak umah layan ceta My Love from the star ...
Dah lama ceta ni main kat Korea dan televisyen kan......
Dah lama jugak aku download cerita tu tapi tak sempat nak tengok sebab
laptop aku rosak selepas di baiki under warranty..
Semalam sempat habis setakat episode 3 sahaja sebab memang dah mengantok gila.
Time tengok episode 3 tu pun memang kepala ni dah ke tepi kedepan dan kebelakang sebab mengantok.
Habis ja cerita terus beradu kat katil....
Seingat aku la kan aku baru ja nak terlelap tapi terasa macam something.
Mata tak dapat buka badan pulak tak leh gerak........
Dalam hati aku , " Pasang! memang kena tindih dah ni !"
Sedaya upaya aku berusaha melepas kan diri dengan membaca ayat kursi.
Hampa bayangkan aku tidur mengiring sambil pegang kipas.
Aku rasa kipas di tangan aku tapi tangan tak leh gerak.
Dalam beberapa ketika akhirnya aku berjaya melepas kan diri!
Alhamdulillah .. Masa tu Diana pon belom tidur lagi.......
Macam tak percaya kan , dalam cerah pon dia boleh mai tindih....
Sebab kami berdua memang tidur dalam cerah setiap malam sebab takut.. hikhik :)

Tuesday, 11 March 2014

Parking Mahal nak mampus!

Assalamualaikum dan Anyeonghaseyo untuk semua....
Kelmarin petang konon-konon nak ubah angin la pergi beli barang masak kat tempat lain daripada yang selalu kami berdua dok pi....
So kami pi la kat Tesco ni , Tesco mana tu aku malas nak mention kat sini..
Sebab dekat dengan tesco tu ada shopping mall yang memang best.
Pastu dekat pulak dengan umah .... Selalu nya kalau pi Tesco parking free ja kan...
Tetiba yang ni kena bayaq pulak.... ok takpa ... masuk ja dalam orang tak ramai.
Maybe sebab hari kerja kan so orang pon kurang.......
Lepas siap-siap pilih barang dan bayar kami pon keluar la nak bayar parking..
Parking pulak bukan pakai kad tapi pakai coin macam LRT tu...
Masuk kan ja coin tu nampak tertera RM4.00 !
Gila mahal ! Padahal kami pergi kat situ dalam masa 2jam ja kot......
Memang unlogical la kan........ Selalu kalau pergi IKEA , OU pon lagi murah parking dia...
Patut lah tak dak orang pon!! Ok bye!


MH370 : NEVER LOSE HOPE


Nothing else to say... The sadness is still in the air.
Lets not lose hope and pray for the best....

#PrayForMH370



Monday, 10 March 2014

Nahas Udara Terburuk yang pernah berlaku di seluruh dunia.


3 Mac 1974.
Seramai 346 terbunuh apabila pesawat Turkish Airline DC-10 secara tiba-tiba mengalami kehilangan tekanan udara sejurus berlepas dari Paris dan terhempas di Ermeonville, France.

27 Mac 1977.
Boeing 747 milik KLM Royal Dutch Airlines yang mahu berlepas merempuh Pan American World Airway Boeing 747 di landasan Lapangan Terbang Los Rodeos di Tenerife, Canary Islands. Seramai 547 orang dalam kedua-dua pesawat tersebut maut.

25 May 1979
Sayap kiri pesawat American Airlines DC-10 tercabut ketika berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa O'Hare Chicago menyebabkan 275 maut diatas pesawat dan 3 di luar pesawat.

28 Nov 1979
Seramai 275 terkorban apabila pesawat Air New Zealand DC-10 merempuh Gunung Erebus di Antartika. Nahas dipercayai berpunca daripada kesilapan navigasi.

12 August 1985
Nahas terburuk dalam sejarah penerbangan komersil apabila 520 terbunuh apabila pesawat boeing 747 Japan Airlines Flight 123 terhempas di pergunungan di Tengah Jepun tidak lama selepas berlepas dari Tokyo.

26 May 1991.
Kira-kira 12minit selepas berlepas , pesawat 004 Lauda Air terhenti di udara. Ia menyebabkan pesawat Boeing 767 terhempas di barat laut Bangkok, Thailand membunuh semua 223 penumpang dan anak kapal.

26 April 1994.
Gear mendarat pesawat Nigeria Airways DC-8 di sambar api tidak lama selepas berlepas dari Jeddah, Arab Saudi. Ia terhempas dengan muncungnya ke bawah pada jarak 10,000 kaki (3,048 meter) dari landasan. Semua 261 penumpang dan anak kapal terbunuh.

26 April 1994
Pesawat Airbus A3000 penerbangan 140 China Airlines terhempas ketika cuba mendarat di Lapangan Terbang Nagoya , Jepun menyebabkan 264 terbunuh.

17 Julai 1996.
Pesawat 800 TWA meletup di udara tidak lama selepas berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa John.F.Kennedy New York. Semua 230 penumpang dan anak kapal terkorban.

12 November 1996.
Pesawat Boeing 747 Saudi Arabian Airlines dan Kazakhstan Airlines II-76 bertembung di Lapangan Terbang Antarabangsa New Delhi, membunuh 349 orang dalam kedua-dua pesawat.

6 August 1997.
Pesawat 801 meninggalkan Seoul, Korea menghampiri destinasi di Guam apabila ia terhempas di hutan. Seramai 228 penumpang Boeing 747 itu terbunuh manakala 26 lagi terselamat.

26 September 1997.
Pesawat 152 Garuda Indonesia terhempas di Buah Nabar, Indonesia, membunuh 234 orang. Hasil siasatan 3 tahun kemudian mendapati punca nahas adalah litar pintas di Airbus A300 mencetuskan wap dalam tangki minyak.

16 February 1998
Terbang dalam hujan dan kabus, kru pesawat 676 China Airlines dari Indonesia ke Taiwan terhempas ketika cuba mendarat di Lapangan Terbang Taipei selepas berpatah balik. Akibatnya 196 maut dalam kapal terbang dan 7 lagi di lokasi kejadian.

2 September 1998.
Pesawat Swissair yang bertolak dari Lapangan Terbang Antarabangsa John.F.Kennedy, New York untuk ke Geneva, Switzerland terhempas di pesisiran Nova Scotia, Kanada. Semua 111 penumpang dan anak kapal pesawat terbunuh.

12 Nov 2001
Beberapa minggu selepas serangan pengganas 9/11 , pesawat 587 American Airlines terhempas di Belle Harbor,Queens , mengakibatkan 260 maut dalam pesawat, manakala 5 lagi maut di tempat kejadian.

25 May 2002
Selepas 20 minit berlepas, pesawat 611 China Airlines terhempas di Selat Taiwan menyebabkan 225 orang terkorban. Punca nahas adalah kerosakan besi dan rekahan pada Boeing 747 itu.

1 Jun 2009
Pesawat 447 Air France dalam perjalanan ke Rio de Janiero dari Paris hilang di lautan Atlantik. Lima hari kemudian mayat pertama ditemui kira-kira 600 batu(965.6km)dari utara pantai Brazil. Dua tahun kemudian pihak berkuasa Peranchis mengumunkan peralatan gagal berfungsi sebagai punca nahas.

SUMBER : METRO


Still hoping for a miracle................

Lets pray for MH370

Lari dari Mulut singa , masuk dalam mulut buaya !

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people dan selamat pagi .......Ramai pulak yang menyangka Rama-rama dalam perut aku semalam adalah petanda yang baik..
Aku balik kampung 2 hari (Sabtu dan Ahad).
Pagi tadi la baru ja sampai kat sini ... Rancangan asal turun KL..
Tapi di sebab kan bas tu lalu Shah Alam aku pon turun Shah Alam naik teksi..
Pastu kena katok kepala dengan pakcik teksi sebanyak RM43 ...
Tambah lagi RM5 boleh beli tiket balik Perlis woooooo....
Sebenar nya rancangan asal aku nak turun KL pastu naik LRT kat Pudu dan pergi
ke KL Sentral dan naik bas untuk balik ke umah sewa....
Sebab ini lah yang aku dok berdebaq kedebaq kedebum sebab seorang diri
dan 1st time pulak tu tapi bila dah turun di Shah Alam rancangan terus berubah..
Walaupon tak da debaran tapi duit pulak lah rentas..........
So next time memang tak lah kot kan nak naik teksi.. RUGI !
Ok lah ....... So now here i am again at a place far away from my family.....

Bintang hati ku..... sangat comot dia... dah tak sayang kat kak liya dia dah lani..
Dia sayang mak dia ja... totoi oh totoi.. Missing u already.sobs sobs

Gambar semalam .... sebelom berangkat.... jumpa lagi next 2 month , InsyaAllah.......








 
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart