Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 1 October 2013

TRIP TO HATYAI WITH OFFICE MATE...

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty!_!
Eh ramai plak yang belom sempat membaca
entry trip to Hatyai kiter yang berlaku beberapa bulan yang lalu.
so kalo ada yang nak membaca dari part 1 sampai ke part 8
leh la tekan kat link di bawah ekk..

1 . PART 1 (THE JOURNEY)
2. PART 2 (HATYAI CABLE CAR 1)
3. PART 3 (HATYAI CABLE CAR 2)
4. PART 4 (ICE DOME)
5. PART 5 (KLONG HAE FLOATING MARKET)
6. PART 6 (SAMILA BEACH)
7. PART 7 (HOTEL DIAMOND PLAZA)
 8. PART 8 ( SHOPPING TIME )





Ok darls,, bye for now... ^_^

22 comments:

  1. Replies
    1. pergi lah sha .. senang ja nak pegi kemudahan pon byk ..

      Delete
  2. bla la blh sampai sana jgk..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor ajak la family pegi. murah ja kalo pegi ramai2. makanan pon murah2 kat sana

      Delete
  3. ritu pun kimi p hatyai dgn opismet dia. satu bas. yang menarik bagi nana ice dome tu,hihi...teringin nak g...snow i-city shah alam tu pun tak lepas lagi,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ice dome tu sejuk gila, tobat xmau masuk dh huhuhu

      Delete
  4. hatyai.. x pernah pun ke sana lagi...

    ReplyDelete
  5. mcam best je dapat trip kt negara orang =) smpai part 8 tu..bnyak btol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bes sgt. part 8 tu sebab asing kan ekot tempt yg pegi.. padahal pegi sana 2 hari 1 malam ja hehe

      Delete
  6. set in mind...Korea..korea..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee, tu la kalo ikut kan hati terus nak g korea haha.. tapi dah kawan2 ajak pegi jugak la hatyai nii hehehe. tapi ok sebab berbaloi.. bessss.. ^_^

      Delete
  7. Bestkan gi Htnyai Lieya..kita ingat masakan dia orang and shopping time..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu Raudzah , kita pon dok igt kat makanan dan brg2 shopping dia yg murah2 hehe

      Delete
  8. akak je yang tak pernah sampai sana lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pegi la bila2 nanti kak... bajet xbyk sgt sebab sebelah ja. hehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart